09:00 uur 04-03-2024

Prysmian voert digitale transformatie van magazijncapaciteiten uit met Blue Yonder

Toonaangevend kabelproducent implementeert met succes het Warehouse Management System van Blue Yonder, met een positieve impact op de klantenservice en de duurzaamheid van de bedrijfsvoering

MILAAN, Italië & SCOTTSDALE, Ariz.–(BUSINESS WIRE)– Prysmian, de wereldleider in de sector van energie- en telecommunicatiekabels, heeft met succes de implementatie voltooid voor haar Canadese magazijn met het op SAAS gebaseerde WMS (Warehouse Management System) van Blue Yonder om een duurzamere en meer klantgerichte supply chain te ondersteunen.

Prysmian is de grootste kabelproducent ter wereld, met 30.000 medewerkers en $16 miljard omzet. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van kabels en systemen voor gebruik in de energie- en telecommunicatiesectoren. Prysmian voert een digitale transformatie door die een positieve impact heeft op klantenserviceniveaus, maar ook op de duurzaamheid van de uitvoering van haar supply chain.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR-contactpersonen Blue Yonder:

Marina Renneke, APR, senior directeur bedrijfscommunicatie

Tel.: +1 480-308-3037, marina.renneke@blueyonder.com

Rossella Benti, directeur bedrijfscommunicatie

Tel.: +39 335 7849149, rossella.benti@blueyonder.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr