08:00 uur 09-02-2024

Blue Yonder neemt Flexis over, een leider in technologie voor productie- en supply chain-planning

Met de overname van de Duitse technologieleverancier zal Blue Yonder haar aanbod voor klanten in de automobiel- en industriële sector uitbreiden en aanscherpen

SCOTTSDALE, Ariz.–(BUSINESS WIRE)– Blue Yonder, een toonaangevende leverancier van supply chain-oplossingen, maakte vandaag haar overname bekend van flexis AG, een flexibele, innovatieve leverancier van softwaretechnologie gespecialiseerd in productieoptimalisatie en transportplanning en executie. Met een robuust klantenbestand in de automobielsector en de industriële OEM-sector(Original Equipment Manufacturer), versterkt flexis de mogelijkheden van Blue Yonder om bedrijven met zeer goed configureerbare producten en een uitgebreid leveranciers netwerk te helpen bij het plannen en optimaliseren van hun complexe productiefaciliteiten en netwerkstructuren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR-contactpersonen van Blue Yonder :

Marina Renneke, senior directeur internationale bedrijfscommunicatie, APR

Tel: +1 480-308-3037, marina.renneke@blueyonder.com

Rossella Benti, directeur bedrijfscommunicatie EMEA

Tel: +39 335 7849149, rossella.benti@blueyonder.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr