02:02 uur 21-10-2021

Workiva kondigt Partner of the Year-prijswinnaars 2021 aan

AMES, Iowa–(BUSINESS WIRE)– Workiva Inc. (NYSE:WK), het bedrijf dat complex werk vereenvoudigt, heeft de winnaars van de Workiva Partner of the Year Awards 2021 bekendgemaakt. De onderscheidingen erkennen partners die hun aanzienlijke branche- en oplossingsspecifieke ervaring hebben benut om klanten te helpen hun gebruik van het Workiva-platform uit te breiden om transparantie in rapportage en naleving te stimuleren. Prijsontvangers werden erkend tijdens de virtuele Global Partner Summit van het bedrijf, die op 18 en 19 oktober werd gehouden.

“Onze partners spelen een belangrijke rol bij het inzetten van het Workiva-platform als cruciaal onderdeel bij digitale transformaties in wereldwijde ondernemingen,” aldus Corey Wells, VP Partnerships and Alliances bij Workiva. “Het is een eer om de winnaars van dit jaar te erkennen voor het stimuleren van de innovatie en samenwerking die een blijvende impact hebben gehad op de bedrijfsactiviteiten van onze klanten.”

Partner of the Year-prijswinnaars 2021

Meer over de Partner of the Year-prijswinnaars 2021

Advance Tax Compliance (ATC) levert hoogwaardige implementaties en ondersteunt het verkoopteam van Workiva bij nieuwe klanten. ATC levert ook een actieve bijdrage aan Workiva-marketingevenementen, klantdemo’s en de Workiva Marketplace.

Clearview Group* is twee jaar op rij uitgeroepen tot North American Mid-Market Advisory Partner of the Year. Clearview Group heeft een meesterlijk begrip van Workiva-oplossingen en levert een overtuigend waardeverhaal. Clearview Group is samen met Workiva gegroeid, van het ondersteunen van geïntegreerd risicobeheer tot het ontwikkelen van een uitgebreide servicelijn en het verlenen van advies- en transformatiediensten die worden aangedreven door samenwerking voor managementrapportage en ook financiële rapportage.

Deloitte* is twee jaar op rij uitgeroepen tot Global Partner of the Year. Deloitte werkt wereldwijd samen met Workiva, introduceert het bedrijf bij nieuwe klanten, identificeert nieuwe toepassingen en ondersteunt verkoopteams. Deloitte heeft een belangrijke rol gespeeld bij het communiceren van de waarde van het Workiva-platform en het helpen van wereldwijde klanten om innovatieve technologie te gebruiken voor de aanpak van complexe zakelijke problemen.

DHG, een top 20 accountancy-, belasting- en adviesbureau, hielp bij het op de markt brengen van Workiva’s aanbod op het gebied van Global Statutory Reporting (GSR) en Environmental, Social, and Governance (ESG). De wereldwijde teams van DHG werken in EMEA en Noord-Amerika samen met Workiva om gezamenlijke klanten, waaronder enkele van de grootste bedrijven ter wereld, te helpen hun weg te vinden als het gaat om de complexiteit van GSR- en ESG-rapportage.

F.H. Black* is een baanbrekende servicepartner die de technisch meest geavanceerde aspecten van het Workiva-platform heeft verbeterd en uitgebreid. De innovatieve methodologie en investering in samenwerking van F.H. Black met de Workiva-productteams hebben bijgedragen aan het op maat maken van de oplossingen van Workiva voor de publieke sector, met name de ontwikkeling van financiële rapporten conform de Government Finance Officers Association (GFOA), budgetboeken, oplossingen voor Governmental Accounting Standards Board (GASB) 87 en door de overheid opgelegde oplossingen.

FloQast* heeft twee jaar op rij de onderscheiding voor Global Technology Partner of the Year gewonnen. FloQast blijft extreme waarde toevoegen aan Workiva en hun gezamenlijke klanten met hun oplossing voor het automatiseren van de workflow voor boekhouding. FloQast heeft ook geïnvesteerd in het ontwikkelen van een directe API in het Workiva-platform om gezamenlijke klanten meer inzicht te geven in het Close to Report-proces waarbij de Finance-, Accounting- en Reporting-teams betrokken zijn.

PwC* heeft een toegewijd alliantieteam met uitgebreide ervaring dat helpt om Workiva’s wereldwijde positie als strategisch platform voor bedrijven te versterken. PwC werkt wereldwijd samen met Workiva in alle toepassingen en zoekt naar mogelijkheden om Workiva op te nemen in door technologie ondersteunde PwC-aanbiedingen. PwC investeert en vergroot voortdurend zijn op Workiva gerichte hulpbronnen en zet zich in om het succes van Workiva en de gedeelde, wereldwijde klanten te versnellen. PwC werd erkend voor drie regionale onderscheidingen: North American Partner of the Year (PwC VS), EMEA Partner of the Year (PwC Duitsland) en APAC Partner of the Year (PwC Hongkong, PwC Japan en PwC Taiwan).

*Betekent Workiva Marketplace Innovator. Marketplace Innovators speelden een cruciale rol bij de lancering van de Workiva Marketplace door zinvolle sjablonen, diensten en inhoud bij te dragen die direct beschikbaar waren voor klanten om toe te voegen aan hun werkruimten en te gebruiken bij de lancering van de marktplaats in augustus 2021.

Over Workiva

Workiva Inc. (NYSE: WK) vereenvoudigt complex werk voor duizenden organisaties wereldwijd. Klanten vertrouwen op het open, intelligente en intuïtieve platform van Workiva om gegevens, documenten en teams met elkaar te verbinden. Het resultaat: verbeterde efficiëntie, meer transparantie en minder risico. Lees meer op workiva.com.

Lees de Workiva-blog: www.workiva.com/blog
Volg Workiva op LinkedIn: www.linkedin.com/company/workiva
Vind Workiva leuk op Facebook: www.facebook.com/workiva/
Volg Workiva op Twitter: www.twitter.com/Workiva
Volg Workiva op Instagram: www.instagram.com/workivalife

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediavragen:
Kevin McCarthy

Workiva Inc.

(515) 663-4471

press@workiva.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr