18:56 uur 28-07-2021

Workiva breidt waarde van cloudplatform uit met lancering van nieuwe SaaS-markt

Workiva Marketplace debuteert met zowel door Workiva gebouwde als partneraanbiedingen die complexe rapportage- en nalevingsproblemen vereenvoudigen

AMES, Iowa–(BUSINESS WIRE)– Workiva Inc. (NYSE:WK) heeft vandaag de Workiva Marketplace gelanceerd, gevuld met meer dan 140 door Workiva gebouwde en partnersjablonen, diensten en 60 no-code connectoren die bestaande processen stroomlijnen en nieuwe zakelijke problemen oplossen, allemaal binnen het verbonden en veilige ecosysteem van het Workiva-cloudplatform.

Het aanbod van Workiva Marketplace omvat: proceschecklists, zorgvuldig georganiseerde en gekoppelde rapporten, stijlgidsen, perfect opgemaakte presentaties en meer. Boekhoud-, audit-, financiële plannings- en analyse-, financiële dienstverlenings- en juridische teams kunnen eenvoudig sjablonen of connectoren rechtstreeks toevoegen aan een bestaande Workiva-werkruimte en de workflow optimaliseren met procesautomatisering, praktische voorbeelden en best practices uit de branche.

Reacties op het nieuws:

  • “Er is een enorme kans voor organisaties om hun bedrijfsactiviteiten efficiënt en kosteneffectief te schalen door gebruik te maken van Workiva’s verbonden ecosysteem,” aldus Julie Iskow, COO van Workiva. “De Workiva Marketplace stelt gebruikers in staat om tools, sjablonen, connectoren en applicaties te vinden die het gebruik van ons platform sneller en gemakkelijker maken. Het verbindt klanten ook gemakkelijk met onze vertrouwde consulting- en technologiepartners die de beste in de bedrijfstak zijn en kan de waarde van ons platform voor onze gebruikers vergroten.”
  • “Al jaren werken zakelijke boekhoud- en financiële rapportageteams afzonderlijk vanwege de aard van de gegevensverzamelings- en rapportageprocessen, en dit kan aan het einde van de verslagleggingsperiode tot talloze complicaties leiden,” verklaarde Mike Whitmire, CEO en mede-oprichter van FloQast. “Door gebruik te maken van de directe API-connector van FloQast die beschikbaar is in de Workiva Marketplace, automatiseren en versnellen boekhoud- en financiële teams het financiële afsluitings- en openbaarmakingsproces, waardoor de kloof tussen hen wordt overbrugd. Dit voegt waarde toe door meer inzicht te bieden in het afsluitings- en afstemmingsproces en maakt een nauwkeuriger en efficiënter verslagleggingsproces mogelijk.”
  • “Als partner is Clearview Group verheugd om zich bij Workiva te voegen voor de lancering van de nieuwe Marketplace,” stelde Scott Freinberg, Director Advisory Services bij Clearview. “Klanten en partners hebben nu op efficiëntere wijze toegang tot toonaangevende sjablonen en tools om hun processen en technologie te transformeren. Workiva werkt consequent aan het verbeteren van haar producten en diensten voor de klant, en we zijn enorm vereerd om met hen samen te werken aan dit initiatief.”
  • “Ik ben echt onder de indruk van de verscheidenheid aan sjablonen en connectoren die beschikbaar zijn in de nieuwe Marketplace, vooral met SOX, interne controles en managementrapportage,” stelde Trevor Harris, SOX Manager van NXP Semiconductors, op. “Ik vind het prettig dat de navigatie op de Marketplace eenvoudig is en dat mijn team deze best practices uit de branche direct kan integreren. Alleen al de tijdwinst door niet opnieuw te hoeven beginnen, zal van onschatbare waarde zijn. Hierdoor kan ik echt meer doen met mijn gegevens binnen het Workiva-platform.”

Innovators van de Workiva Marketplace:

Partners breiden het gebruik van het platform met wederzijdse klanten uit door nieuwe diensten en oplossingen te creëren bovenop het Workiva-platform die de unieke zakelijke uitdagingen van klanten oplossen.

Argyle, BlackLine, Business Wire, CFO Solutions, Clearview Group, Column5 Consulting, Fastpath Solutions, F.H. Black & Company Inc., FloQast, Keyrus Consulting, OneCloud, Planalytix, PwC, Sentieo en Trintech behoren tot de Workiva-partners die een cruciale rol hebben gespeeld bij de lancering van de Marketplace door zinvolle sjablonen, diensten en inhoud bij te dragen die direct beschikbaar zijn voor klanten om toe te voegen aan hun werkruimten en er gebruik van te maken.

Workiva heeft een sterk partnerecosysteem, met meer dan 200 toonaangevende zakelijke en technologische adviesbureaus die beschikbaar zijn om klanten te helpen bij het uitbreiden van hun gebruik van het Workiva-platform.

Aanvullende bronnen:

Over Workiva

Workiva Inc. (NYSE: WK) vereenvoudigt complex werk voor duizenden organisaties wereldwijd. Klanten vertrouwen op Workiva’s open, intelligente en intuïtieve platform om data, documenten en teams met elkaar te verbinden. Het resultaat: meer efficiëntie, meer transparantie en minder risico. Meer informatie op workiva.com.

Lees de Workiva-blog: www.workiva.com/blog
Volg Workiva op LinkedIn: www.linkedin.com/company/workiva
Vind Workiva leuk op Facebook: www.facebook.com/workiva/
Volg Workiva op Twitter: www.twitter.com/Workiva
Volg Workiva op Instagram: www.instagram.com/workivalife

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kevin McCarthy

Workiva Inc.

(515) 663-4471

press@workiva.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr