20:41 uur 15-10-2020

Workiva maakt winnaars van Partner of the Year Award 2020 bekend

Technologie- en adviesbedrijven erkend op Virtual Global Partner Summit

AMES, Iowa–(BUSINESS WIRE)– Workiva Inc. (NYSE: WK), het bedrijf dat complex werk vereenvoudigt, heeft vandaag de winnaars bekendgemaakt van de Workiva Partner of the Year Awards 2020. De onderscheidingen zijn een erkenning voor Workiva-partners die hun aanzienlijke branche- en oplossingsspecifieke ervaring hebben benut om Workiva-klanten te helpen bij het optimaliseren van procestransformatie en het uitbreiden van hun gebruik van het Workiva-platform. De prijswinnaars werden erkend tijdens de allereerste virtuele Global Partner Summit van het bedrijf, gehouden op 13 en 14 oktober.

“Ons gevarieerde partnerecosysteem is essentieel voor het succes van onze klanten die vertrouwen op het Workiva-platform om de universele uitdagingen van data-, proces- en rapportagecomplexiteit op te lossen,” aldus Mike Rost, vice-president van partners en allianties bij Workiva. “Het is een eer om de winnaars van dit jaar te erkennen, die blijk hebben gegeven van consistente innovatie en samenwerking en die een blijvende impact hebben gehad op het bedrijf van onze klanten.”

Winnaars van de Workiva Partner of the Year Award 2020

  • Global Partner of the YearDeloitte
  • North American Partner of the Year – KPMG
  • EMEA Partner of the Year – Deloitte – VK, Frankrijk, Spanje
  • Asia Pacific Partner of the Year – Deloitte – Azië/Pacific
  • North American Mid-Market Advisory Partner of the Year – Clearview Group
  • Technology Partner of the Year – FloQast

Meer over de Workiva Partner of the Year Award-winnaars

Deloitte werkt samen met Workiva over de hele wereld en zoekt daarbij actief naar nieuwe digitale kansen, breidt oplossingen uit voor bestaande klanten en vergroot de klanttevredenheid door hun implementatie- en managed services-mogelijkheden te combineren met diepgaande branchekennis. Deloitte heeft het Workiva-platform geïntegreerd in zijn dienstenpakket, organisaties geholpen bij het omgaan met de meest veeleisende uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd, en is de veranderende regelgeving en industriële mandaten voorgebleven.

KPMG heeft Workiva-klanten consequent ondersteund met vele aspecten van geïntegreerd risicobeheer, waaronder naleving van Sarbanes-Oxley, interne audit en ondernemingsrisicobeheer. Door het platform van Workiva te combineren met de risicoadvisering en expertise van KPMG is de samenwerking tussen nalevingsfuncties geoptimaliseerd en toegenomen en is het risicobeheer voor klanten in heel Noord-Amerika verbeterd.

Clearview Group levert voorbeeldige klantendiensten op het Workiva-platform voor een groot aantal oplossingen. Ze zijn vertrouwde adviseurs voor hun klanten en werken zij aan zij met Workiva om speciaal gebouwde oplossingen te bieden die complexe zakelijke uitdagingen oplossen.

FloQast heeft zijn eigen integratie binnen het Workiva-platform gebouwd die het record-to-report-proces automatiseert en kostbare inefficiënties elimineert die kunnen leiden tot onnauwkeurige financiële overzichten. Als gevolg hiervan hebben gezamenlijke klanten geprofiteerd van verbeterde transparantie tussen applicaties en van een hogere mate van vertrouwen in de gegevens die ze rapporteren.

Bezoek workiva.com voor meer informatie over het Workiva Partner Ecosystem.

Over Workiva

Workiva Inc. (NYSE: WK) vereenvoudigt complex werk voor duizenden organisaties wereldwijd. Klanten vertrouwen op het open, intelligente en intuïtieve platform van Workiva om gegevens, documenten en teams met elkaar te verbinden. Het resultaat: verbeterde efficiëntie, meer transparantie en minder risico. Meer informatie op workiva.com.

Vraag een Workiva-demo aan: www.workiva.com/request-demo
Lees de Workiva-blog: www.workiva.com/blog
Volg Workiva op LinkedIn: www.linkedin.com/company/workiva
Vind Workiva leuk op Facebook: www.facebook.com/workiva/
Volg Workiva op Twitter: www.twitter.com/Workiva
Volg Workiva op Instagram: www.instagram.com/workivalife

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kevin McCarthy

Workiva Inc.

(515) 663-4471

press@workiva.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr