17:18 uur 07-09-2021

TiOC 2.0: aanpasbaar beveiligingsalarmsysteem mogelijk gemaakt

HANGZHOU, China–(BUSINESS WIRE)– Dahua Technology, een wereldleider op het gebied van videogerichte slimme IoT-oplossing en serviceprovider, heeft zijn geüpgradede Three-in-One Camera-serie gelanceerd: de TiOC 2.0. Het is uitgerust met intelligente functies die u kunnen helpen uw bewakingsoperatie te vergemakkelijken en uw alarmsysteem aan te passen aan uw werkelijke behoeften.

Slimme dubbele verlichting

De TiOC 2.0 beschikt over Smart Illumination Mode (standaardmodus) die het witte licht inschakelt wanneer een doel wordt gedetecteerd (PTZ-camera volgt het doel). Het actieve alarm (sirene en rood en blauw licht) wordt geactiveerd als het doelwit het regelgebied betreedt. Wanneer het doelwit het bewaakte gebied verlaat, gaat het witte licht uit (PTZ-camera gaat terug naar de voorinstelling) en gaat de IR-verlichting weer aan, wat de lichtvervuiling ‘s nachts helpt verminderen.

VoiceCatcher-technologie

De Dahua VoiceCatcher-technologie maakt gebruik van een hooggevoelige dubbele microfoonarray – een nieuw ontworpen audio-acquisitiecircuit dat externe circuitinterferentie kan onderscheppen. Met Dahua’s zelfontwikkelde ruisonderdrukkingsalgoritme en hoogwaardige SOC, vergroot het de audio-opnameafstand van de camera met 7 meter (gebaseerd op een standaard laboratoriumomgeving). In combinatie met de ingebouwde luidspreker verbetert VoiceCatcher de Two-way Talk-functie van het apparaat aanzienlijk.

TiOC 2.0: Customizable Security Alarm System Made Possible

HANGZHOU, China–(BUSINESS WIRE)– Dahua Technology, a world leading video-centric smart IoT solution and service provider, has launched its upgraded Three-in-One Camera series – the TiOC 2.0. It is equipped with intelligent features that can help ease your monitoring operation and customize your alarm system based on your actual needs.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20210907005426/en/

(Graphic: Business Wire)

(Graphic: Business Wire)

Smart Dual Illuminators

The TiOC 2.0 features Smart Illumination Mode (default mode) that turns on the white light when a target is detected (PTZ camera tracks the target). The active alarm (siren and red & blue light) will be triggered if the target enters the rule area. When the target leaves the monitored area, the white light turns off (PTZ camera goes back to preset) and the IR illuminator turns back on, which helps reduce light pollution at night.

VoiceCatcher Technology

The Dahua VoiceCatcher technology adopts a high-sensitivity dual mic array – a newly designed audio acquisition circuit that can intercept external circuit interference. With Dahua’s self-developed noise reduction algorithm and high-performance SOC, it increases the camera’s audio pick-up distance by 7 meters (based on standard laboratory environment). Combined with built-in speaker, VoiceCatcher greatly enhances the device’s Two-way Talk function.

Better Image

The OPC (Optical Path Compensation) technology enables TiOC 2.0 cameras to correct the angle of refraction of different light rays, allowing Dahua IPCs to output brighter and clearer black & white images with F1.0 large aperture lens. It increases the light input by 1.96 times and 2.56 times compared with F1.4 and F1.6 respectively. Also, the upgraded hardware and software provide a smooth visual experience (4K @25/30 fps) even with enabled AI.

Other Features

TiOC 2.0 supports configuration of alarm-in ports directly on the webpage interface. Aside from Perimeter Protection, SMD 3.0 and Active Deterrence, this series is also equipped with Auto Tracking 3.0 (via PTZ camera) that utilizes a deep fusion of intelligent and focusing algorithms (PFA 3.0), providing longer tracking distance of up to 870 meters.

Conclusion

Overall, the upgraded Dahua TiOC 2.0 offers innovative features that allow users to customize their monitoring systems. With new features such as Smart Dual Illuminators, VoiceCatcher technology, OPC, and Auto Tracking 3.0, this series embodies Dahua Technology’s dedication to “Innovation, Quality and Service” in order to serve its partners and customers around the world.

Note:

Full-color 2.0 & TiOC 2.0 Online Launch Conference
September 14, 2021 (17:00-18:00 Beijing Time)

Contacts

Media Contact:
Alwin Estareja

alwin.estareja@dahuatech.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr