20:08 uur 12-09-2023

Dahua versterkt cyberveiligheid met Product Security Whitepaper 3.0 en Common Criteria-certificaat

HANGZHOU, China–(BUSINESS WIRE)– Dahua Technology, een toonaangevende aanbieder van videogerichte AIoT-oplossingen en -diensten heeft opnieuw een belangrijke stap gezet in zijn streven naar cyberbeveiliging. Het bedrijf heeft het CC-certificaat (Common Criteria for Information Technology Security Evaluation) behaald voor zijn netwerkcamera’s en heeft Product Security Whitepaper 3.0 uitgebracht, waarmee klanten beter kunnen inspelen op de hedendaagse uitdagingen op het gebied van cyberbeveiliging.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230911726624/nl/

(Graphic: Business Wire)

(Graphic: Business Wire)

Als onderdeel van zijn inspanningen op het gebied van cyberbeveiliging heeft Dahua onlangs de Product Security White Paper 3.0 uitgebracht. In dit heldere document wordt de beveiliging van hardwareproducten diepgaand besproken en aan de kaak gesteld. De whitepaper geeft een uitgebreid overzicht van Dahua’s sterke beveiligingsmogelijkheden en -praktijken voor hardwareproducten, waaronder security engineering practices, beveiligingstechnologietoepassingen, compliance en respons op beveiligingsincidenten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dahua PR (PR_Global@dahuatech.com)

Check out our twitter: @NewsNovumpr