18:15 uur 01-09-2023

Dahua realiseert revolutionaire verandering in brandveiligheidsinspectie in elektriciteitscentrale

HANGZHOU, China–(BUSINESS WIRE)– In een berggebied in de provincie Yunnan (China) waakt Dahua Technology over de veilige productie van een fotovoltaïsche elektriciteitscentrale van meer dan 700 mu, aan de hand van intelligente brandbeveiliging en controlemaatregelen in de enorme faciliteiten. De geïmplementeerde oplossing zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de nauwkeurigheid van brandalarmen, die 10 keer nauwkeuriger wordt, en van de efficiëntie van de reactie op een brandalarm met 30%. Dit helpt om een stabiele levering van schone energie aan de omliggende gebieden te verzekeren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230901423718/nl/

The implemented smart inspection solution significantly increased the accuracy of fire alarms by more than 10 times, as well as the efficiency of fire alarm response by 30%, which help ensure the stable delivery of clean energy to its surrounding areas. (Photo: Business Wire)

The implemented smart inspection solution significantly increased the accuracy of fire alarms by more than 10 times, as well as the efficiency of fire alarm response by 30%, which help ensure the stable delivery of clean energy to its surrounding areas. (Photo: Business Wire)

24/7 brandveiligheidsinspectie & -bewaking van op afstand

In het verleden traden lokale dorpelingen als belangrijke “brandinformanten” op, vooral voor het fotovoltaïsche systeem in afgelegen gebieden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dahua PR (PR_Global@dahuatech.com)

Check out our twitter: @NewsNovumpr