21:04 uur 19-04-2023

Dahua Technology onthult full-color kubus om nieuwe mogelijkheden van innovatie te verkennen

HANGZHOU, China–(BUSINESS WIRE)– Dahua Technology, een toonaangevende videogerichte AIoT-oplossing en -dienstverlener, onthult het Full-color Cube-concept 2023 —— een kubus van kleurenmagie die Full-color, Smart Dual Light en andere technologieën combineert tot oneindige mogelijkheden van innovatie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230419005080/nl/

For years, Dahua has been investing in Full-color Technology that assures users 24/7 colorful monitoring as well as trust-worthy performance in terms of clarity, definition, flexibility, accuracy and intelligence. This year, meet Full-color Cube! It integrates Full-color and Smart Dual Light with other technologies, creating infinite possibilities for innovation and allowing you to do more than you could ever imagine. (Photo: Business Wire)

For years, Dahua has been investing in Full-color Technology that assures users 24/7 colorful monitoring as well as trust-worthy performance in terms of clarity, definition, flexibility, accuracy and intelligence. This year, meet Full-color Cube! It integrates Full-color and Smart Dual Light with other technologies, creating infinite possibilities for innovation and allowing you to do more than you could ever imagine. (Photo: Business Wire)

“De Full-color technologie van Dahua wordt continu verbeterd, met de toevoeging van Smart Dual Light als goed voorbeeld. Dit jaar hebben we deze twee kerntechnologieën gecombineerd met AI-, Duo- en PT-camera’s, evenals andere technologieën om de Full-color Cube aan te bieden die verder tegemoetkomt aan de bewakingsbehoeften van gebruikers voor levendige en gekleurde beelden in omgevingen met weinig licht,” aldus Eaden Xie, Product Manager bij Dahua Technology.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zoe Xu (xu_shuyi@dahuatech.com)

Check out our twitter: @NewsNovumpr