20:54 uur 28-05-2021

Mindbreeze InSpire SaaS bereikt SOC 2-compliance

Beveiliging van op AI gebaseerde zoekopdrachten en gegevensanalyse in de cloud geverifieerd

LINZ, Oostenrijk–(BUSINESS WIRE)– Mindbreeze, een toonaangevende leverancier van appliances en clouddiensten op het gebied van informatie-inzicht, heeft de SOC 2 Type 2-audit afgerond voor zijn Mindbreeze InSpire SaaS-service. Het accountantskantoor PricewaterhouseCoopers GmbH Wirtschaftsprüfungsgesellschaft (PwC), Duitsland, voerde de controle uit en bracht het rapport uit, waarin wordt uiteengezet hoe de oplossing voldoet aan de SOC 2-criteria op het gebied van beveiliging.

Als onderdeel van een uitgebreid auditproces valideerde PwC de naleving van de Trust Services Criteria (TSC) die zijn opgesteld door het American Institute of Certified Public Accountants (AICPA). Daartoe werden de bestaande interne controlemechanismen, die aspecten omvatten zoals risicominimalisatie, toegangscontrole, controlemaatregelen en communicatie, onderzocht en gedocumenteerd voor de aangeboden diensten.

De audit is uitgevoerd in overeenstemming met de internationale attestnorm ISAE 3000 en er is zowel beoordeeld hoe geschikt als hoe effectief de controles worden uitgevoerd binnen een gedefinieerde auditperiode. Mindbreeze ontving de definitieve auditresultaten in de vorm van een uitgebreid rapport.

“De SOC 2-audit dient om het feit te onderstrepen dat we een toonaangevende en zeer veilige cloudservice bieden in overeenstemming met de strengste normen, ontworpen om bedrijven te ondersteunen met semantische analyse, koppeling en levering van hun op afstand opgeslagen gegevens. Het uiteindelijke doel is om er met uiterste nauwkeurigheid voor te zorgen dat de gebruiker alle relevante informatie bij de hand heeft,” licht Daniel Fallmann, oprichter en CEO van Mindbreeze, toe.

Mindbreeze InSpire maakt gebruik van een combinatie van Enterprise Search en kunstmatige intelligentie om inzicht te krijgen in bedrijfsinformatie en relevante antwoorden te geven op belangrijke zakelijke vragen. De bruikbare inzichten die worden gegenereerd, dienen om innovatie te stimuleren voor zowel het hele bedrijf als voor de afzonderlijke afdelingen, en om te zorgen voor een blijvend concurrentievoordeel.

Meer dan 2.000 van ‘s werelds grootste bedrijven – inclusief spraakmakende organisaties zoals de Amerikaanse Food and Drug Administration, Lufthansa en Daimler – maken al gebruik van Mindbreeze’s AI-aangedreven inzicht-engine om hun informatie efficiënter en intelligenter te beheren.

Over Mindbreeze

Mindbreeze is een snelgroeiende, populaire leverancier van appliances en clouddiensten voor Enterprise Search, toegepaste kunstmatige intelligentie en kennis. Het wereldwijde partnernetwerk maakt klantenondersteuning wereldwijd mogelijk, onafhankelijk van tijdzones.

Meer informatie kunt u vinden op www.mindbreeze.com of volg ons op LinkedIn en Twitter @Mindbreeze.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ulrike Kogler

+1 312 300 6745

pr@mindbreeze.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr