23:45 uur 17-12-2020

Mindbreeze werkt samen met Akeydor Limited om klanten de beste zoekoplossingen voor ondernemingen te bieden

LINZ & LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Mindbreeze is verheugd een nieuw partnerschap aan te kondigen met Akeydor Ltd, een gespecialiseerd bedrijf in IT-adviesdiensten dat zich richt op zowel kant-en-klare als aangepaste softwareautomatiseringsoplossingen. Akeydor Ltd implementeert software voor toegang op afstand, ondersteuning op afstand en klassenmanagement voor de bediening van contexten op afstand voor zowel lesgeven als leren.

Het klantenbestand van Mindbreeze groeit wereldwijd met meer dan 2.000 klanten wereldwijd. Door hun klanten te helpen zich af te stemmen op de toekomst van digitalisering en online leren, biedt de Mindbreeze InSpire-inzichten-engine een snelle indexering van gegevens en maakt het crawlen van informatie mogelijk. Mindbreeze InSpire brengt kennis en informatie uit bedrijfsinterne gegevensbronnen van het bedrijf samen in één semantische zoekindex en maakt het analyseren, begrijpen en vinden van de grootste hoeveelheden informatie efficiënt en gemakkelijk.

Akeydor Ltd is een partnerschap aangegaan met Mindbreeze om klanten een eersteklas cognitieve zoekervaring te bieden. Door dit nieuwe partnerschap zal Akeydor Ltd klanten de beste service kunnen bieden op het gebied van Enterprise Search en digitale transformatie.

“We zijn enthousiast om een nieuw partnerschap met Mindbreeze te lanceren. Terwijl onze klanten hun digitale transformatie in zowel de zakelijke als de klasomgeving blijven versnellen, zullen ze nu het product van de hoogste kwaliteit ontvangen dat op de markt beschikbaar is voor Enterprise Search,” aldus Michael Chatzilias, oprichter en CEO van Akeydor Ltd.

“We heten Akeydor Ltd van harte welkom in onze selecte groep strategische partnerschappen. Aangezien onze belangrijkste focus ligt op Enterprise Search en kunstmatige intelligentie, is dit een uitstekende alliantie. Door samen te werken met Akeydor Ltd kunnen we uitbreiden naar nieuwe zakelijke en educatieve verticale markten,” legt Daniel Fallmann, oprichter en CEO van Mindbreeze, uit.

Over Akeydor

Akeydor Limited is vandaag de leider in technologie voor afstandsbediening en klassenmanagement. Hun filosofie is dat leiderschap een gemoedstoestand is, niet iets dat geleerd kan worden, en dat de persoonlijkheid van leiders bedrijven doet gedijen. Akeydor Ltd, gevestigd in Londen, Verenigd Koninkrijk en Athene, Griekenland, is actief sinds 2007 en biedt klanten relevante softwareoplossingen voor klassenmanagement, eindpuntbeveiliging en meer.

Over Mindbreeze

Mindbreeze is een toonaangevende wereldwijde leverancier van appliances en clouddiensten voor Enterprise Search, toegepaste kunstmatige intelligentie en kennisbeheer. Het internationale partnernetwerk van Mindbreeze stelt het bedrijf in staat om klanten overal ter wereld en in alle tijdzones te bedienen.

Ga voor meer informatie naar https://www.mindbreeze.com of volg ons op LinkedIn en Twitter @Mindbreeze.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ulrike Kogler

+43 732 606162-0

pr@mindbreeze.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr