20:03 uur 25-02-2021

Mindbreeze en Austinat & Haarhaus bundelen de krachten voor intelligente informatievoorziening

Op AI gebaseerd kennismanagement voor de digitale werkplek

LINZ, Oostenrijk & ISERLOHN-KALTHOF, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Mindbreeze en Austinat & Haarhaus slaan de handen ineen voor intelligente informatievoorziening. De communicatietechnologiespecialist helpt klanten hun digitale werkplekken te stroomlijnen en workflows te optimaliseren.

“Inzicht in informatie is tegenwoordig van cruciaal belang – vooral wanneer het doel is om de bedrijfsprocessen te optimaliseren en te transformeren. De samenwerking met Mindbreeze genereert nieuwe kansen voor onze klanten, aangezien Mindbreeze InSpire hen een nieuw en dieper inzicht biedt in hun bedrijfsgegevens,” verklaart Mike Auer, Managing Director van Austinat & Haarhaus.

Mindbreeze InSpire levert snel en naadloos bedrijfsrelevante gegevens. De inzicht-engine combineert traditionele zoektechnologieën met de allernieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie. Het systeem analyseert en interpreteert bedrijfsgegevens uit verbonden gegevensbronnen en levert bruikbare inzichten en concrete antwoorden op vragen op. Meer dan 2.000 van ‘s werelds grootste bedrijven maken al gebruik van deze AI-gestuurde inzicht-engine om relevante informatie in de juiste context te lokaliseren en correlaties snel te begrijpen.

“De afgelopen maanden hebben aangetoond dat toegang tot essentiële gegevens een echte concurrentiedifferentiator kan zijn,” stelt Daniel Fallmann, oprichter en CEO van Mindbreeze. “Onze nieuwe partner Austinat & Haarhaus is gespecialiseerd in efficiënte zakelijke communicatieoplossingen. Dit serviceaanbod wordt nu uitgebreid met Mindbreeze InSpire. We kijken uit naar de projecten waar we samen aan gaan werken. ”

Over Austinat & Haarhaus

Austinat & Haarhaus GmbH is een door de eigenaar geleid bedrijf dat al 30 jaar ICT-diensten levert. Het bedrijf biedt hoogwaardige oplossingen voor het ontwerpen van conventionele telecommunicatie- en telefoonsystemen, naast een breed scala aan andere diensten. Austinat & Haarhaus GmbH is ook een gecertificeerde leverancier op het gebied van beveiligingstechnologie. Dit omvat intercom- en controlesystemen, maar ook video- en radiotechnologie. Austinat & Haarhaus biedt jarenlange expertise als toonaangevende partner voor netwerkexploitanten op het gebied van fabrikanten voor telecommunicatieoplossingen en -hardware. In de afgelopen jaren heeft Austinat & Haarhaus GmbH gereageerd op de groeiende vraag van haar klanten naar digitalisering door een eigen interne IoT- en programmeerafdeling op te richten. Een moderne werkplaats op locatie, hooggekwalificeerde technici en een bekwaam intern serviceteam ronden de 360-graden ondersteuning die Austinat & Haarhaus aan zijn klanten biedt, af.

Over Mindbreeze

Mindbreeze is een toonaangevende wereldwijde leverancier van appliances en clouddiensten voor enterprise search, toegepaste kunstmatige intelligentie en kennisbeheer. Mindbreeze’s wereldwijde netwerk van partners stelt het bedrijf in staat om klanten overal ter wereld in alle tijdzones te bedienen.

Ga voor meer informatie naar www.mindbreeze.com of volg ons op LinkedIn en Twitter @Mindbreeze.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mindbreeze
Ulrike Kogler

+43 732 606162-0

pr@mindbreeze.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr