10:17 uur 17-12-2020

MapleStory’s omvangrijke winterupdate vervolgt met Awake: Flicker of Light vanaf vandaag verkrijgbaar

Til jezelf sneller naar een hoger niveau met Tera Burning Plus Event om de nieuwe 5e job-vaardigheden te behalen en je voor te bereiden op de geheel nieuwe level 240 Arcane River Theme Dungeon

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Met ingang van vandaag kunnen spelers het tweede deel spelen van de omvangrijke MapleStory winterupdate Awake: Flicker of Light in Nexons iconische MMORPG. Door veel nieuwe content, kunnen Maplers hun personages sneller naar een hoger niveau tillen via het Awake Tera Burning Plus Event om de nieuwe 5e job-vaardigheden te behalen en zich voor te bereiden op het nieuwe level 240 Arcane River Theme Dungeon: Sellas, Where the Stars Rest verkrijgbaar vanaf 6 januari.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20201217005422/nl/

Awake: Flicker of Light Banner (Graphic: Business Wire)

Awake: Flicker of Light Banner (Graphic: Business Wire)

Het vervolg van het Awake Tera Burning Plus Event speelt een centrale rol in de update van Awake: Flicker of Light. Spelers kunnen doorgaan met het verhogen van het niveau van nieuwe Tera Burning-personages met totaal 3 niveaus omhoog naar level 200. Spelers kunnen ook items verzamelen zoals Nodestones en Experience Nodestones, wanneer zij hun Tera Burning-personage verhogen van level 200 naar 210.

Maplers met ten minste 6 personages level 101 en hoger die de 4e job-vooruitgang hebben voltooid kunnen hun legioen van personages samenvoegen in de Legion Arena om met anderen te strijden in een geheel nieuwe mini-game. Spelers die de overwinning claimen in een strijd zullen een Daily Victory Mission Reward ontvangen, een keer per dag per wereld. Als spelers 20, 50 en 100 overwinningen opstapelen, zullen zij Cumulative Victory Mission-rewards ontvangen voor elke mijlpaal, een maal per wereld.

Deze update levert ook een Reboot World revamp, die spelers in staat stelt hun eigen Zero-personage te creëren en de Mirror World te verkennen samen met Alpha en Bèta. Arcane River Droplet Stones en Stone Origin Droplets zullen ook van monsters in het Tenebrisgebied vallen.

Voor alle niet-Reboot-spelers wacht heel veel bijzonder plezier. Het Star Force Enhancement Event laat spelers met een speurtocht beginnen om 60 minuten aan de Sealed Star Energy vast te houden. Eenmaal ontsloten, ontvangen ze de Liberated Star Energy-buff die een 30 procent korting geeft op de prijs van de Star Force Enhancement gedurende een vastgestelde periode.

Vanaf op 6 januari 2021 kunnen Maplers de mysterieuze diepten van de Esferazee doorkruisen met een geheel nieuw niveau 240 Arcane River Theme Dungeon: Sellas, waar de sterren rusten.

Om meer te weten te komen over de MapleStory Awake: Flicker of Light update, bezoek maplestory.nexon.net en volg @MapleStory op Twitter.

Kenmerken:

Social media: Twitch / Facebook / Twitter / YouTube / Website

Over MapleStory https://maplestory.nexon.net

Voor het eerst uitgebracht in mei 2005 in Noord-Amerika, werd MapleStory één van de actiefste gratis te spelen, zijwaarts scrollende MMORPG’s wereldwijd. Met meer dan 13 miljoen geregistreerde spelers alleen al vanuit zijn Global services (er zijn wereldwijd in totaal zeven MapleStory-services), blijft het spel sinds de lancering 15 jaar geleden groeien en zich ontwikkelen, samen met de enthousiaste community. Er zijn tot nu toe meer dan 274 miljoen karakters gecreëerd, waardoor MapleStory het 4e land met de meeste inwoners ter wereld zou worden.

Over Nexon America Inc. https://www.nexon.net

Nexon America Inc. is opgericht in 2005 en levert uitstekende gratis te spelen online game-expertise en live game-ondersteuning, waarbij het gebruik maakt van de sterke punten van NEXON Co., Ltd. (“Nexon”) en deze toepast voor een uniek westers publiek. Nexon America ondersteunt al meer dan een decennium consequent iconische franchises zoals MapleStory en Mabinogi, die records blijven breken en spelers blijven fascineren. Met nieuwe projecten in het verschiet, handhaaft Nexon America de baanbrekende en innovatieve geest van het moederbedrijf, door gebruik te maken van de benadering dat de speler op de eerste plek komt, terwijl het de best mogelijke gameplay-ervaringen voor de westerse markt ontwerpt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nexon America

Cynthia Lezama

clezama@nexon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr