13:45 uur 22-08-2018

MapleStory 2 Verkrijgbaar op 10 oktober!

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)–

Nieuwe Battle Royale Mode Pre-Season en reservering personage-naam begint morgen

Nexon America kondigde vandaag aan dat MapleStory 2, een geheel nieuw MMORPG-avontuur dat plaatsvindt in het originele MapleStory-universum (MapleStory Universe), officieel op 10 oktober 2018 zal worden gelanceerd. Voorafgaand aan de wereldwijde lancering zal het Mushking Royale Pre-Season geopend zijn van 22 augustus tot 1 oktober 2018. Spelers zullen hier personages kunnen creëren en namen reserveren nog vóór de officiële lancering.

MapleStory 2, gesitueerd in een kleurrijk 3D blok-universum, is een van de meest creatieve en personaliseerbare MMORPG’s die vandaag de dag op de markt beschikbaar is. De game implementeert een robuuste reeks personage-mogelijkheden, een gloednieuw progressie- en groeisysteem, en hulpmiddelen voor wereldvorming, waarmee het MMORPG-genre opnieuw wordt gedefinieerd door spelers de mogelijkheid te geven om alles aan te passen. De game heeft de afgelopen drie maanden een gesloten bètatest ondergaan.

Nexon America heeft op 21 augustus 2018 de première van MapleStory 2 tijdens de NOVO Lounge in het centrum van Los Angeles gehouden waar het de inhoud voor zowel de lancering als na de lancering onthulde. Nexon kondigde ook de Head Start-periode aan, waarbij spelers met een Founder’s Pack, vanaf 1 oktober tot aan de lancering, exclusieve toegang tot de game krijgen.

De game wordt gestart met een nieuwe klasse, Runeblade, 12 nieuwe kerkers en meer inhoud. Het hoogste niveau zal ook worden verhoogd van 50 naar 60. MapleStory 2 heeft reeds evenementen voor Halloween en Thanksgiving gepland en voortdurende updates aangekondigd voor de rest van het jaar om spannende inhoud te blijven bieden aan zijn spelers.

Vanaf morgen introduceert Maplestory 2 de Mushking Royale Pre-Season, een standalone-versie van de Battle Royale-modus van het spel dat door Maplers tot aan de officiële lancering kan worden gespeeld. Voorafgaand aan de officiële lancering zal het reserveren van een naam beschikbaar zijn voor alle spelers die Mushking Royale Pre-Season binnengaan en een personage creëren.

Er zijn in de Mushking Royale sinds de gesloten Bèta 2 enkele veranderingen doorgevoerd waaronder:

  • Squadmodus: in deze nieuwe modus kun je met maximaal vier spelers samen vechten
  • Nieuwe items: in Sanctuary Flare kunnen spelers hun ploeg laten herstellen, terwijl barricades Maplers in staat stellen om zichzelf te verdedigen door bakstenen muren te bouwen om te voorkomen dat ze door vijanden worden geraakt
  • Royale Statistieken: spelers kunnen nog meer genieten van de strijd door hun statistieken te bekijken, een hoger niveau te bereiken en beloningen te ontvangen

De top Mushking Royale-spelers uit elke regio zullen Founder’s Packs ontvangen. Een Founder’s Pack bestaat uit een schat aan Merets, exclusieve items en vanaf 1 oktober toegang tot de game. Om deel te nemen aan Mushking Royale: download MapleStory 2 van de Nexon Launcher.

Breng om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en voor meer informatie een bezoek aan: http://maplestory2.nexon.net/en/news.

Activa: MapleStory 2

Sociale media: Twitch / Facebook / Twitter / YouTube / Instagram

Over Nexon America Inc. http://www.nexon.net

Nexon America, onderdeel van NEXON Co., Ltd. (“Nexon”) (3659.TO), is een wereldleider in online games, met meer dan 100 actieve games in meer dan 190 landen. Nexon was grondlegger van micro-transacties en het free-to-play businessmodel, en wordt alom geprezen voor ongeëvenaarde wereldwijde expertise in ingewikkelde live spelafhandeling, opzetten van spelersgemeenschappen en behouden van titels gedurende jaren, of zelfs tientallen jaren. Het bedrijf, dat in 1994 is opgericht in Korea, heeft nu zijn hoofdvestiging in Japan en is genoteerd aan de beurs van Tokyo (Tokyo Stock Exchange). In 2017 werd Nexon opgenomen in de Nikkei Stock Index 300.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Spark voor Nexon America
Jeff Koo
nexon@sparkpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr