17:00 uur 16-05-2019

BOOM! Nexon en Final Strike Games onthullen dat een nieuw spel, Rocket Arena, op 23 mei in de closed beta gaat

Schrijf je nu in en maak kans op speciale CB rewards!

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Nexon America brengt, in samenwerking met de ervaren ontwikkelingsstudio, Final Strike Games, zijn gloednieuwe first-person multiplayer schietspel Rocket Arena als closed-beta op de PC uit. De beta zal verschijnen van 23 mei tot 29 mei via de Nexon Launcher en Steam. Spelers kunnen zich hier inschrijven om mee te doen aan deze exclusieve ronde beta testing.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190516005479/nl/

Rocket Arena Key Art (Graphic: Business Wire)

Rocket Arena Key Art (Graphic: Business Wire)

Rocket Arena brengt een unieke 3-on-3 cross-platform ervaring naar het genre first-person shooter met een keur aan levensechte karakters die in snelle 5-minuten wedstrijden met elkaar strijden in de Rocket Championship Tour. In de World of Crater introduceert Rocket Arena bijzondere gameplay die anders is dan standaardschietspellen, met vele kleurrijke wapens en mogelijkheden om allerlei raketten met veel verbeelding te gebruiken.

In Rocket Arena, zijn spelers uitgerust met een blastmeter die toeneemt als ze door raketten worden geraakt. Wanneer de meter zijn kritieke punt bereikt kunnen spelers van de kaart worden geveegd, maar keren snel terug om in actie te blijven. Met toegewijde matchmakingfunctionaliteit, letten servers op vaardigheden en latentie wanneer ze spelers selecteren. Rocket Arena zal beschikbaar zijn voor cross-platform spelen op PC en Xbox One bij lancering, met PlayStation 4 momenteel in ontwikkeling.

“We hebben Rocket Arena met hoogwaardige gameplay mechanics, uitstekende controls, en de netwerkcode vereist voor een online FPS ontwikkeld. Rocket Arena is een intrigerend schietspel, compleet met een prachtige wereld, kleurvolle karakters, en belachelijke raketten,” zei Kevin Franklin, oprichter/CEO van Final Strike Games. “Nexon deelde onze visie voor Rocket Arena en gaf ons de middelen en expertise om ons doel te bereiken. Het resultaat is een spel waar ons team heel trots op is, en we zien ernaar uit om het iedere dag te spelen.”

De closed beta-periode heeft een selectie van zes kaarten, vier gamemodi, en zes karakters. Players die deelnemen aan de beta kunnen ook kosmetische rewards verdienen voor gebruik in de releaseversie van Rocket Arena. Hier vindt je meer informatie over closed beta rewards.

Spelers geïnteresseerd in deelname aan de exclusieve Rocket Arena closed beta kunnen zich hier inschrijven: http://bit.ly/bw-rocketarena-signup.

Voor meer informatie over Rocket Arena, de karakters en de World of Crater kun je terecht op http://www.rocketarena.com. Volg @RocketArena op Twitter voor updates over de laatste aankondigingen.

Media closed beta versies zijn op aanvraag beschikbaar door te e-mailen naar nexon@bhimpact.com.

Kenmerken:

Sociale Media: Twitch / Facebook / Twitter / Instagram / YouTube / Discord

Over Final Strike Games https://www.finalstrikegames.com/

Final Strike Games is een videogamesontwikkelingsstudio die zich richt op het bouwen van competitieve multiplayer games voor PC en console. Final Strike Games is een team van 45 brancheveteranen opgericht in 2016 en gevestigd in Bellevue, Washington. Final Strike Games ontwikkelt in samenwerking met Nexon America Rocket Arena, een 3-tegen-3 first person shooter met alleen raketten.

Over Nexon America Inc. http://www.nexon.net/corporate/about-nexon/

Nexon America, onderdeel van NEXON Co., Ltd. (“Nexon”) (3659.TO), is een wereldleider in online games, met meer dan 80 actieve games in meer dan 190 landen. Nexon was grondlegger van micro-transacties en het free-to-play businessmodel, en wordt alom geprezen voor ongeëvenaarde wereldwijde expertise in ingewikkelde live spelafhandeling, opzetten van spelersgemeenschappen en behouden van titels gedurende jaren, of zelfs tientallen jaren. Nexon is genoteerd aan de beurs van Tokyo (Tokyo Stock Exchange), en het bedrijf werd in 2017 op de Nikkei aandelen Index 300 (Nikkei Stock Index 300) geplaatst.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Persvoorlichting
Wahid Lodin B/HI voor Nexon
wahid_lodin@bhimpact.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr