10:00 uur 03-08-2018

MapleStory M heeft nu 3 miljoen downloads wereldwijd bereikt!

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)–

Nummer 1 in best verkochte games in 1 week in meerdere landen

 

MapleStory M, de side-scrolling adventure game voor iOS en Android heeft binnen één week na de wereldwijde lancering drie miljoen downloads bereikt.

In de Apple App Store behaalde MapleStory M de eerste plaats voor best verkochte game in vijf landen, inclusief Maleisië, Singapore en Taiwan waarmee het nu een top 10 game is in 11 landen.

De mobiele game staat ook in de Google Play Store op de eerste plaats voor best verkochte game in meerdere landen, waaronder nummer 1 in Singapore, nummer 2 in Taiwan, nummer 4 in Maleisië en nummer 6 in Thailand.

In de VS staat het op nummer 45 voor best verkochte games, en nummer 3 in beste RPG’s in de Apple App Store. De game staat ook op de 46e plaats voor best verkochte games en nummer 3 in de beste RPG’s in de Google Play Store.

Om de drie miljoenste download te vieren, zal MapleStory M een speciale gratis in-game prijs weggeven. Deze actie start vandaag, 31 juli om 19.00 uur PT en loopt af op 10 augustus om 23.59 uur PT. Maplers die tijdens deze periode inloggen, ontvangen rewards inclusief 10 Orange EXP Increase Tickets (15 MINS), 300 MP Potions v4.0 en 300 HP Potions v4.0.

Nieuwe en terugkerende spelers van MapleStory kunnen ook naar www.MapleStory.com gaan om voor exclusieve evenementen en speciale couponcodes te registreren voor cadeaupakketten die naar MapleStory M komen.

Activa: Start trailer / MapleStory M Schermafbeeldingen

Sociale media: Twitch / Facebook / Twitter / YouTube / Discord

Over MapleStory M http://maplestorym.nexon.com/enLaunch

MapleStory M, die wereldwijd op 24 juli 2018 werd gelanceerd, brengt de nostalgische wereld van side-scrolling MMORPG MapleStory naar mobiel, met dezelfde eindeloze aanpassingsmogelijkheden, indrukwekkende verhaallijnen en epische boss raids die fans verwachten van het spel.

MapleStory M, dat voor het eerst in oktober 2016 in Korea werd gelanceerd, werd al snel het nummer 1 gratis spel in zowel de App Store als Google Play Store en werd in de eerste twee weken meer dan twee miljoen keer gedownload. Het spel zal als gratis download beschikbaar zijn voor alle iOS- en Android-apparaten vanuit de App Store en Google Play.

Over Nexon America Inc. http://www.nexon.net

Nexon America, onderdeel van NEXON Co., Ltd. (‘Nexon’) (3659.TO), is een wereldleider in online games, met meer dan 100 actieve games in meer dan 190 landen. Nexon was grondlegger van micro-transacties en het free-to-play businessmodel, en wordt alom geprezen voor ongeëvenaarde wereldwijde expertise in ingewikkelde live spelafhandeling, opzetten van spelersgemeenschappen en behouden van titels gedurende jaren, of zelfs tientallen jaren. Het bedrijf, dat in 1994 is opgericht in Korea, heeft nu zijn hoofdvestiging in Japan en is genoteerd aan de Tokyo Stock Exchange. In 2017 werd Nexon opgenomen in de Nikkei Stock Index 300.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Media-contactinformatie
Spark voor Nexon America
Jeff Koo
nexon@sparkpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr