15:27 uur 26-10-2020

Dahua sponsort Omdia-webinars over netwerkcamera’s van de volgende generatie

HANGZHOU, China– (BUSINESS WIRE) – Dahua Technology, een wereldleidende videogerichte slimme IoT-oplossing en serviceprovider, heeft een witboek en twee webinars gesponsord door Omdia. Het thema van de webinars op 22 oktober is Beveiligingsuitdagingen oplossen: netwerkcamera’s van de volgende generatie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk de volledige release hier: https://www.businesswire.com/news/home/20201026005466/en/

Omdia is de nieuwe wereldwijde krachtpatser voor technologisch onderzoek, opgericht in 2019 met de combinatie van de onderzoeksmerken van Informa Tech (Ovum, Heavy Reading en Tractica) en de verworven IHS Markit-technologieonderzoeksportfolio. In samenwerking met Dahua Technology heeft het uitgebreide webinar ongeveer 1200 registraties opgeleverd. Het publiek bestaat uit experts uit verschillende sectoren zoals energie, financiën, onderwijs, overheid, detailhandel, enz. Met experts op het gebied van webinar evenementen van Omdia deelden Simon Nash, Senior Project Sales Manager van Dahua Technology en de analisten Josh Woodhouse en Tommy Zhu van Omdia hun inzichten in nieuwe cameratechnologie, trends en hoe deze worden gebruikt om de uitdagingen van fysieke beveiliging voor eindgebruikers aan te pakken. Uiteindelijk deden ze een live Q&A.

Dahua Sponsors Omdia Webinars on Next Generation Network Cameras

HANGZHOU, China–(BUSINESS WIRE)– Dahua Technology, a world-leading video-centric smart IoT solution and service provider, has sponsored one white paper and two webinars hosted by Omdia. The theme of the webinars held on October 22nd is Solving security challenges: Next-generation network cameras.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20201026005466/en/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

Omdia is the new global technology research powerhouse, established in 2019 with the combination of the Informa Tech’s research brands (Ovum, Heavy Reading, and Tractica) and the acquired IHS Markit technology research portfolio. Collaborating with Dahua Technology, the comprehensive webinar has attracted about 1200 registrations. Audiences are experts from various industries such as energy, finance, education, government, retail, etc. With webinar events experts from Omdia, Dahua Technology’s Senior Project Sales Manager Simon Nash and Omdia’s analysts Josh Woodhouse and Tommy Zhu shared their insights into new camera technology trends and how they are being used to address physical security end-user challenges. In the end, they did a live Q&A.

“Nowadays, security end-users are facing more challenges, and application scenarios are becoming more demanding. Traditional security systems are having problems catching up. To address security end-user challenges, Dahua Technology launches an innovative Three-in-One Camera Solution, also known as the TiOC, which offers 24/7 full-color monitoring, active deterrence and AI-enabled accurate alarm. It is suitable for almost every security application where a fixed camera is required,” said Simon Nash.

“This virtual event highlighted some of the key challenges surveillance camera users face. Omdia has presented insights on the technology available in the market which can mitigate these challenges,” Josh Woodhouse added.

“Many of the challenges end-users face can be met by existing technologies in the market. More and more camera models are integrating exciting technologies together to be more effective. Doing more in a single camera is a theme we are observing in the next-generation of cameras,” said Tommy Zhu.

Offering 24/7 full-color monitoring, active deterrence and AI with WizSense IP cameras, HDCVI 6.0 cameras & XVRs, and upcoming PTZ cameras, TiOC is ideally suitable for villas, shops, warehouses, fire lanes, and other similar application scenarios. To watch the full recording of the webinar, click here. You can also download the white paper for free by clicking here. With its mission of “Enabling a safer society and smarter living”, Dahua Technology will continue to focus on “Innovation, Quality and Service” to serve its partners and customers around the world.

Contacts

Vivid Gu

Gu_jun1@dahuatech.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr