21:31 uur 07-10-2020

Dr. Anthony Fauci en leidinggevenden van IBM, Goldman Sachs, Carlyle Group, Mayo Clinic en Ford, evenals de gouverneur van Mississippi en de burgemeester van Miami, geven presentaties tijdens het Everbridge-symposium…

Gerenommeerde keynote speeches van een voormalige wereldleider, Sir Richard Branson, Dr. Sanjay Gupta, Dr. Anthony Fauci en leidinggevenden van top bedrijfs-, overheids- en gezondheidzorgorganisaties met betrekking tot de beste mondiale praktijken om economieën te heropenen en tegelijkertijd mensen op de veiligste manier te laten terugkeren naar openbare ruimten, kantoren en universiteitscampussen

 

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20201007005948/nl/

Everbridge COVID-19: The Road to Recovery (R2R) Autumn 2020 Symposium (Graphic: Business Wire)

Everbridge COVID-19: The Road to Recovery (R2R) Autumn 2020 Symposium (Graphic: Business Wire)

Dr. Anthony Fauci en leidinggevenden van IBM, Goldman Sachs, Carlyle Group, Mayo Clinic en Ford, evenals de gouverneur van Mississippi en de burgemeester van Miami, geven presentaties tijdens het Everbridge-symposium, COVID-19: Road to Recovery, op 14-15 oktober 2020

BURLINGTON, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Everbridge, Inc. (NASDAQ: EVBG), de wereldleider op het gebied van kritisch evenementbeheer (CEM), kondigde vandaag de deelname aan van meer vooraanstaande Fortune 50-leidinggevenden, overheidsfunctionarissen en gezondheidsdeskundigen als sprekers tijdens de virtuele leiderschapsconferentie ‘COVID-19 R2R: The Road to Recovery’ dat in het najaar van 2020 plaatsvindt op 14-15 oktober en de aandacht richt op de weg vooruit gedurende COVID-19.

De laatst toegevoegde sprekers die aan het symposium zullen deelnemen, zijn: gepensioneerde Chief Executive Officer Jim Hackett van Ford Motor Company; President Jim Whitehurst van IBM; Chief Medical Officer Clark C. Otley, M.D. van het Mayo Clinic Platform; Associate Executive Director Stephen Parodi, MD van Kaiser Permanente ; Chief Executive Officer Justin Erbacci van Los Angeles World Airports (LAWA); Chief Information Officer George Lee van Goldman Sachs; Chief Strategy Officer Ginger Evans van Carlyle Group (CAG Holdings); de gouverneur van Mississippi, Tate Reeves; voormalige luitenant-gouverneur van Florida, Carlos Lopez-Cantera; en de burgemeester van Miami, Francis Suarez. Prominente andere deelnemers aan het evenement zijn: Gaurdie Banister, voormalig president en CEO van Aera Energy LLC en Corporate Director van DOW, Russell Reynolds Associates en Tyson Foods.

Elk van deze topsprekers heeft tijdens de coronaviruspandemie aanzienlijke leiderschapservaring opgedaan als manager van enkele van de meest iconische organisaties, gezondheidsinstellingen en overheden ter wereld, en zal een onderwerp behandelen dat betrekking heeft op de beste mondiale praktijken om economieën te heropenen en mensen tegelijkertijd op de veiligste manier te laten terugkeren naar openbare ruimten, kantoren en universiteitscampussen.

Naast deze topsprekers nemen tijdens het tweedaags symposium ook de voormalig staatshoofd-en presidentieel adviseur en de directeur van de National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) bij de Amerikaanse National Institutes of Health (NIH), Dr. Anthony Fauci, de oprichter van de Virgin Group, Sir Richard Branson en de gerenommeerd neurochirurg en Chief Medical Correspondent van CNN, Dr. Sanjay Gupta, deel. Er zijn verder sessies met vooraanstaande gezondheidsdeskundigen en overheidsfunctionarissen.

Om deel te nemen aan de virtuele leiderschapstop ‘COVID-19 R2R: The Road to Recovery’ gaat u naar de registratiepagina voor het evenement van Everbridge.

“Everbridge verschaft belangrijke inzichten die de publieke en privésector op dit moment nodig hebben om deze volgende cruciale fase van de coronaviruspandemie te doorlopen, economieën te heropenen en tegelijkertijd mensen op de meest veilige manier te laten terugkeren naar openbare ruimten, kantoren en universiteitsterreinen,” aldus Chief Executive Officer van Everbridge, David Meredith. “Door gebruik te maken van ons wereldwijde partner-en-klant-ecosysteem, voegt Everbridge steeds meer leidinggevenden toe aan onze groep van sprekers, evenals gerenommeerde keynotesprekers als Dr. Anthony Fauci, Sir Richard Branson, Dr. Sanjay Gupta en een voormalig wereldleider. Terwijl ons laatste COVID-19-symposium meer dan 10.000 leiders uit 150 landen trok, ligt onze huidige registratie op schema om deze cijfers ver te overtreffen.”

Het symposium richt zich op de beleidsregels die organisaties kunnen opstellen en de acties die ze tijdens de pandemie kunnen ondernemen om mensen veilig te houden, contacten te traceren, mensen te laten terugkeren naar de werkplek, campussen en openbare ruimten, toeleveringsketens te beschermen, bedrijfsactiviteiten te herstellen en organisaties te helpen bij het beheer van hun reputatie en communicatie om de veiligheid en het vertrouwen van de consument te bevorderen; en dit alles terwijl er tegelijkertijd meerdere kritieke gebeurtenissen beheerst dienen te worden, zoals orkanen, natuurbranden, productieonderbrekingen, IT-storingen en cyberaanvallen.

Voor een actuele lijst met sprekers en om u te registreren voor het evenement, klikt u hier. Naast de vandaag aangekondigde nieuwe toevoegingen, spreken ook representatieve leidinggevenden van Fortune 500- en internationale bedrijven, waaronder de Fortune 25 Chief Executive Officer (CEO) Ken Xie, de oprichter, voorzitter van de Raad van Bestuur en CEO van Fortinet; Arlin Pedrick van Accenture; president Jay Gogue van Auburn University; John Bernard van Aviva; Ginger Evans van CAG Holdings; William Baker van Capital One; Christopher Porter van Fannie Mae; Stephan Pazienza van Humana; Executive Vice President van Human Resources Scott Trezise van Lumen Technologies (voorheen CenturyLink); Allison Miller van Optum; Chief Legal and People Officer Holly Windham van Rackspace ; en Marco Mille van Siemens.

Sprekers uit de gezondheidszorg- en overheidssector zijn Roberta Levy Schwartz, Ph.D., FACHE, Executive Vice President en Chief Innovation Officer van Houston Methodist en CEO van Houston Methodist Hospital; Dr. Judy Monroe, Chief Executive Officer van de CDC Foundation; Dr. Nancy Messonnier, Director van de National Center for Immunization and Respiratory Diseases (NCIRD); Matt Roman, Chief Digital Strategy Officer van Duke University Health System; Curt Wood, Chief Information Officer van de Commonwealth of Massachusetts; Rebecca Baudendistel, Director van Public Warning bij de New York City Emergency Management Department; Víðir Reynisson, Chief Superintendent van de Office of National Commission of Police in IJsland; Benoît Vivier, contactpersoon voor instellingen van de Europese Unie bij de European Emergency Number Association (EENA); en Michael Hallowes, voormalig National Director van het Emergency Alert-programma in Australië en Managing Director van Zefonar.

Meer dan 5.300 wereldwijde organisaties gebruiken Everbridge’s CEM-platform om bedreigingen te evalueren, het welzijn van hun personeel te bewaken, waarschuwingen snel door te geven en de toeleveringsketen te beschermen. Aan het begin van de pandemie heeft Everbridge snel zijn COVID-19-softwareopossingen Shield™ Return to Work en Contact Tracing gelanceerd, gevolgd door de introductie van het Everbridge Control Center, het eerste pasklare fysieke softwareplatform voor informatiebeveiligingsbeheer binnen de sector om organisaties te helpen weer aan het werk te gaan en tegelijkertijd te voldoen aan het beleid inzake het bewaren van een veilige afstand en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Sinds de aanvang van de pandemie hebben klanten van Everbridge de software gebruikt om meer dan 780 miljoen coronavirusgerelateerde berichten te versturen met essentiële informatie en instructies om hun bevolkingsgroepen, werknemers, patiënten en studenten veilig te houden.

Everbridge helpt meer dan 3.700 hulpverleningsinstanties en 1.500 zorginstellingen, inclusief de top farmaceutische, biomedische en medische hulpmiddel- en productiebedrijven, evenals de grootste gezondheidszorgsystemen (met toezicht op meer dan 25 procent van alle ziekenhuisbedden in de VS), gezondheidsinstellingen, apotheken en nationale gezondheidsalarmnetwerken (HAN’s), inclusief de CDC en de NIH.

Het Everbridge-platform bereikt meer dan 600 miljoen mensen en biedt momenteel ondersteuning bij de implementatie van landelijke waarschuwingssystemen in alle belangrijke regio’s van de wereld. Everbridge ondersteunt bevolkingsbrede waarschuwingssystemen in 11 landen in Europa, Azië, Oceanië, het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Amerika, inclusief Australië, IJsland, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Peru, Singapore en Zweden. Everbridge heeft het vermogen om de gehele bevolking te waarschuwen in de volgende Amerikaanse staten: Californië, Massachusetts, Vermont, New York, Connecticut en Florida, evenals gemeenten, districten en steden in 49 van de 50 Verenigde Staten, alle provincies in Canada en heel Europa en Azië, inclusief implementaties in meerdere dichtbevolkte staten in India.

Over Everbridge

Everbridge, Inc. (NASDAQ: EVBG) is een wereldwijd softwarebedrijf dat bedrijfssoftwaretoepassingen levert die de operationele reactie van organisaties op kritieke gebeurtenissen automatiseren en versnellen om Keep People Safe and Businesses Running™. Tijdens bedreigingen van de openbare veiligheid, zoals situaties rond actieve schutters, terroristische aanslagen of zware weersomstandigheden, evenals kritieke bedrijfsgebeurtenissen zoals IT-storingen, cyberaanvallen of andere incidenten zoals productterugroepacties of onderbrekingen van de toeleveringsketen, vertrouwen meer dan 5300 wereldwijde klanten op het Critical Event Management Platform van het bedrijf om snel en betrouwbaar informatie over bedreigingen te verzamelen en te evalueren, mensen die risico lopen en hulpverleners die kunnen helpen te lokaliseren, de uitvoering van vooraf gedefinieerde communicatieprocessen te automatiseren door de veilige levering aan meer dan 100 verschillende communicatieapparaten, en de voortgang te volgen bij het uitvoeren van draaiboeken. Everbridge helpt 8 van de 10 grootste Amerikaanse steden, 9 van de 10 grootste in de VS gevestigde investeringsbanken, 47 van de 50 drukste Noord-Amerikaanse luchthavens, 9 van de 10 grootste wereldwijde adviesbureaus, 8 van de 10 grootste wereldwijde autofabrikanten, 9 van de 10 grootste in de VS gevestigde zorgverleners en 7 van de 10 grootste technologiebedrijven ter wereld. Everbridge is gevestigd in Boston en heeft daarnaast kantoren in 14 steden verspreid over de wereld. Ga voor meer informatie naar www.everbridge.com

Opmerking betreffende uitspraken met betrekking tot de toekomst

Dit persbericht bevat ‘uitspraken met betrekking tot de toekomst’ in de zin van de ‘veilige haven’-bepalingen van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995, inclusief maar niet beperkt tot, uitspraken met betrekking tot de verwachte kansen en trends voor groei in onze kritische communicatie- en bedrijfsveiligheidstoepassingen en onze algehele activiteiten, onze marktkansen, onze verwachtingen met betrekking tot de verkoop van onze producten, ons doel om marktleiderschap te behouden en de markten waarin we concurreren om klanten uit te breiden, en de verwachte impact op financiële resultaten. Deze uitspraken met betrekking tot de toekomst worden gedaan op de datum van dit persbericht en zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen, schattingen, voorspellingen en projecties, evenals de overtuigingen en veronderstellingen van het management. Woorden als ‘verwachten,’ ‘anticiperen,’ ‘moeten,’ ‘geloven,’ ‘doel,’ ‘projecteren,’ ‘doelstellingen,’ ‘schatten,’ ‘potentieel,’ ‘voorspellen,’ ‘kunnen,’ ‘zullen,’ ‘konden,’ ‘van plan zijn,’ variaties van deze termen of het negatieve equivalent van deze termen en soortgelijke uitdrukkingen zijn bedoeld om deze uitspraken met betrekking tot de toekomst te identificeren. Uitspraken met betrekking tot de toekomst zijn onderhevig aan een aantal risico’s en onzekerheden, waarvan vele factoren of omstandigheden omvatten die buiten onze controle liggen. Onze werkelijke resultaten kunnen wezenlijk verschillen van die vermeld of geïmpliceerd worden in uitspraken met betrekking tot de toekomst vanwege een aantal factoren, waaronder maar niet beperkt tot: het vermogen van onze producten en diensten om te presteren zoals bedoeld en om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten; ons vermogen om bedrijven en activa die we kunnen overnemen met succes te integreren; ons vermogen om nieuwe klanten aan te trekken en de verkoop aan bestaande klanten te behouden en te verhogen; ons vermogen om de verkoop van onze Mass Notification-toepassing te verhogen en/of ons vermogen om de verkoop van onze andere toepassingen te verhogen; ontwikkelingen in de markt voor gerichte en contextueel relevante kritische communicatie of de daarbij behorende regelgevingsomgeving; onze schattingen van marktkansen en prognoses van marktgroei kunnen onnauwkeurig blijken te zijn; we zijn historisch gezien niet consistent winstgevend geweest en zullen in de toekomst mogelijk geen winstgevendheid behalen of behouden; de lange en onvoorspelbare verkoopcycli voor nieuwe klanten; de aard van ons bedrijf stelt ons bloot aan inherente aansprakelijkheidsrisico’s; ons vermogen om gekwalificeerd personeel aan te trekken, te integreren en te behouden; ons vermogen om succesvolle relaties te onderhouden met onze channelpartners en technologiepartners; ons vermogen om onze groei effectief te beheren; ons vermogen om te reageren op concurrentiedruk; mogelijke aansprakelijkheid met betrekking tot privacy en beveiliging van persoonlijk identificeerbare informatie; ons vermogen om onze intellectuele eigendomsrechten te beschermen, en de andere risico’s beschreven in onze risicofactoren die worden besproken in de deponeringen bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (‘SEC’), inclusief maar niet beperkt tot ons jaarverslag op Formulier 10-K voor het jaar dat eindigde op 31 december 2019, ingediend bij de SEC op 28 februari 2020. De uitspraken met betrekking tot de toekomst in dit persbericht geven onze standpunten weer op de datum waarop ze worden gedaan. Wij zijn niet van plan om en verplichten ons niet tot het bijwerken of herzien van uitspraken met betrekking tot de toekomst, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins. Deze uitspraken met betrekking tot de toekomst dienen niet te worden gezien alsof het gaat om onze standpunten vanaf een datum na de datum van dit persbericht.

Alle namen van Everbridge-producten zijn gedeponeerde handelsmerken van Everbridge, Inc. in de VS en in andere landen. Alle overige genoemde product- en bedrijfsnamen zijn het eigendom van de respectieve eigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen Everbridge:
Jeff Young

Mediarelaties

jeff.young@everbridge.com
781-859-4116

Joshua Young

Investeerdersrelaties

joshua.young@everbridge.com
781-236-3695

Check out our twitter: @NewsNovumpr