03:38 uur 28-10-2021

Everbridge uitgekozen voor implementatie van het nationale openbare waarschuwingssysteem voor Spanje

  • Na recente overwinningen in het Verenigd Koninkrijk en Estland om zijn Public Warning-oplossing in het hele land in te zetten, bedient Everbridge acht landen in Europa, en meer landen dan enige andere provider in Amerika, EMEA en APAC-regio’s
  • Mobiele netwerkoperators Telefónica, Vodafone, Orange en MásMóvil gaan dienen als de ondersteunende infrastructuur voor het nationale openbare waarschuwingssysteem in Spanje, mogelijk gemaakt door Everbridge

BURLINGTON, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Everbridge, Inc. (NASDAQ: EVBG), de wereldleider in Critical Event Management (CEM) en nationale Public Warning-oplossingen, heeft vandaag de selectie door Spanje aangekondigd om zijn nieuwste generatie bevolkingswaarschuwingstechnologie in te zetten om bij te dragen aan het veilig en geïnformeerd houden van de meer dan 120 miljoen inwoners en bezoekers in geval van een noodsituatie. Everbridge kondigde de contracttoekenning vorige maand anoniem aan in een persbericht.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20211027006219/nl/

Everbridge Selected to Power the Nationwide Public Alert System for Spain (Graphic: Business Wire)

Everbridge Selected to Power the Nationwide Public Alert System for Spain (Graphic: Business Wire)

Het nieuwe landelijke waarschuwingssysteem van Spanje zal zowel Cell Broadcast-dekking op nationaal niveau omvatten als de publicatie van waarschuwingen via internet en via mobiele waarschuwingen, mogelijk gemaakt door Everbridge. Het ultramoderne waarschuwingssysteem zal 99% van de bevolking van Spanje bereiken, waaronder 47 miljoen inwoners en bijna 80 miljoen bezoekers per jaar, via de mobiele netwerkoperators Telefónica, Vodafone, Orange en MásMóvil, terwijl de vertrouwelijkheid en privacy van mobiele abonnees beschermd worden.

In overeenstemming met het EU-mandaat (artikel 110 van het Europees wetboek voor elektronische communicatie) moeten alle lidstaten tot juni 2022 beschikken over een modern waarschuwingssysteem voor hun hele bevolking. Zoals aangegeven door het kabinet van de Spaanse premier in een recent persbericht: “Het project wordt gefinancierd met subsidies van het EU-herstelplan en wordt gelanceerd dankzij de overeenkomst die op 8 juli is ondertekend tussen de ministeries van Economische Zaken en Digitale Transformatie met die van Binnenlandze Zaken.” De inzet van openbare waarschuwingssystemen blijft belangrijk om de impact van effecten in verband met klimaatgebeurtenissen te helpen verminderen, een onderwerp waarover Everbridge zal spreken tijdens de komende Wereldklimaattop in Glasgow op 8 november .

“Onze ondersteuning van de publieke sector voor het nationale waarschuwingssysteem in Spanje dient als een verlengstuk van ons werk, waarbij we op digitale wijze transformeren hoe organisaties in het hele land levens kunnen helpen redden en hun digitale en fysieke activiteiten kunnen laten draaien via één uniform platform. Hierbij wordt risico-informatie in kaart gebracht met de geautomatiseerde tools om de volledige levenscyclus van een crisis of verstoring te beheren,” aldus Jose Manuel Villanueva, Director voor Spanje en Portugal bij Everbridge.

Meer lokale, staats– en nationale overheden over de hele wereld zetten de oplossingen voor bevolkingswaarschuwingen van Everbridge in dan welke andere provider dan ook, en bieden de mogelijkheid om meer dan twee miljard inwoners en bezoekers in meer dan 200 landen te bereiken in geval van digitale bedreigingen: zoals ransomware, cyberaanvallen en IT-storingen; door de mens veroorzaakte bedreigingen: zoals geopolitieke, terroristische aanslagen en industriële ongevallen; en natuurrampen: zoals overstromingen, zware stormen, vulkaanuitbarstingen, aardbevingen en bosbranden.

“De Public Warning-oplossing van Everbridge stelt overheidsorganisaties en openbare veiligheidsinstanties in staat om tijdens een kritieke gebeurtenis onmiddellijk contact te maken met elke persoon in een getroffen gebied, ongeacht nationaliteit, woonplaats of type mobiele telefoon,” verklaarde Vernon Irvin, Chief Revenue Officer bij Everbridge. “Gezien de impact op de openbare veiligheid en economieën over de hele wereld van de aanhoudende dreiging van digitale en fysieke verstoringen, waaronder cyberaanvallen, zwaar weer of de aanhoudende effecten van de pandemie, kan elke nationale en deelstaatregering profiteren van een modern en schaalbaar platform om alle burgers en bezoekers te bereiken in tijden van crisis.”

De toevoeging van een ander groot EU-land vergroot de positie van Everbridge als wereldleider op het gebied van bevolkingsbrede openbare waarschuwingsoplossingen die worden gebruikt door meer dan 1.500 gemeenten, provincies, steden, staten en landen in alle belangrijke regio’s van de wereld, waaronder Europa, Azië, Oceanië, het Midden-Oosten Oost, Afrika en Amerika. Everbridge maakt het openbare waarschuwingssysteem mogelijk voor veel van de technisch meest geavanceerde landen, waaronder Estland, Zweden, Noorwegen, IJsland, Griekenland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Singapore, Nieuw-Zeeland, Australië, Peru en meerdere landen in het Midden-Oosten en Afrika; gehele staten, waaronder Californië, New York, Andhra Pradesh, Kerala, Florida, Odisha, Connecticut, Vermont, Massachusetts, Oregon, Washington, D.C. en de Amerikaanse Maagdeneilanden; districten binnen 49 van de 50 Amerikaanse staten en in alle provincies van Canada, veel van de grootste steden ter wereld, en ter ondersteuning van de meest dichtbevolkte inheemse Amerikaanse en First Nations-stammen en inheemse bevolkingsgroepen over de hele wereld. Everbridge zet ook de front-end voor bevolkingswaarschuwingen van de IPAWS-gateway (Integrated Public Alert & Warning System) in voor de Amerikaanse federale regering om hun eigen communicatiekanalen aan te vullen voor het afgeven van live nood- en presidentiële waarschuwingen in de Verenigde Staten.

Everbridge Public Warning maakt gebruik van bestaande telecominfrastructuur, zonder dat opt-in vereist is, om iedereen binnen een geografisch gebied te bereiken om het risico op rampen te verminderen, de eerstehulpcommunicatie te ondersteunen en de effectiviteit van rampencommunicatie te analyseren voor daaropvolgende mitigatieactiviteiten. Het platform voldoet volledig aan de voorschriften voor gegevensprivacy, waaronder de AVG, en maakt het voor openbare veiligheidsinstanties mogelijk om binnen enkele seconden een waarschuwing naar elk apparaat te sturen, zonder het delen van persoonlijke gegevens zoals namen of telefoonnummers.

Over Everbridge

Everbridge, Inc. (NASDAQ: EVBG) is een wereldwijd softwarebedrijf dat bedrijfssoftwaretoepassingen levert die de operationele reactie van organisaties op kritieke gebeurtenissen automatiseren en versnellen om mensen veilig te houden en bedrijven te laten draaien (Keep People Safe and Organizations Running™). Tijdens bedreigingen voor de openbare veiligheid, zoals situaties rond actieve schutters, terroristische aanslagen of zware weersomstandigheden, evenals kritieke bedrijfsgebeurtenissen zoals IT-storingen, cyberaanvallen of andere incidenten zoals productterugroepacties of onderbrekingen van de toeleveringsketen, vertrouwen meer dan 5.800 wereldwijde klanten op het Critical Event Management Platform van het bedrijf om snel en betrouwbaar informatie over bedreigingen te verzamelen en te beoordelen, risicolopers en hulpverleners die kunnen helpen te lokaliseren, de uitvoering van vooraf gedefinieerde communicatieprocessen te automatiseren door de veilige levering aan meer dan 100 verschillende communicatieapparaten, en de voortgang te volgen bij het uitvoeren van reactieplannen. Everbridge bedient 8 van de 10 grootste Amerikaanse steden, 9 van de 10 grootste in de VS gevestigde investeringsbanken, 47 van de 50 drukste Noord-Amerikaanse luchthavens, 9 van de 10 grootste wereldwijde adviesbureaus, 8 van de 10 grootste wereldwijde autofabrikanten, 9 van de 10 grootste in de VS gevestigde zorgverleners en 7 van de 10 grootste technologiebedrijven ter wereld. Everbridge is gevestigd in Boston met extra kantoren in 25 steden rond de wereld. Ga voor meer informatie naar www.everbridge.com

Opmerking betreffende uitspraken met betrekking tot de toekomst

Dit persbericht bevat ‘uitspraken met betrekking tot de toekomst’ in de zin van de ‘veilige haven’-bepalingen van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995, inclusief maar niet beperkt tot, uitspraken met betrekking tot de verwachte kansen en trends voor groei in onze kritische communicatie- en bedrijfsveiligheidstoepassingen en onze algehele activiteiten, onze marktkansen, onze verwachtingen met betrekking tot de verkoop van onze producten, ons doel om marktleiderschap te behouden en de markten waarin we concurreren om klanten uit te breiden, en de verwachte impact op financiële resultaten. Deze uitspraken met betrekking tot de toekomst worden gedaan op de datum van dit persbericht en waren gebaseerd op de huidige verwachtingen, schattingen, voorspellingen en projecties, evenals de overtuigingen en veronderstellingen van het management. Woorden als ‘verwachten,’ ‘anticiperen,’ ‘moeten,’ ‘geloven,’ ‘doel,’ ‘projecteren,’ “doelstellingen,’ ‘schatten,’ ‘potentieel,’ ‘voorspellen,’ ‘kunnen,’ ‘zullen,’ ‘konden,’ ‘van plan zijn,’ variaties van deze termen of het negatieve equivalent van deze termen en soortgelijke uitdrukkingen zijn bedoeld om deze uitspraken met betrekking tot de toekomst te identificeren. Uitspraken met betrekking tot de toekomst zijn onderhevig aan een aantal risico’s en onzekerheden, waarvan vele factoren of omstandigheden omvatten die buiten onze controle liggen. Onze werkelijke resultaten kunnen wezenlijk verschillen van die vermeld of geïmpliceerd worden in uitspraken met betrekking tot de toekomst vanwege een aantal factoren, waaronder maar niet beperkt tot: het vermogen van onze producten en diensten om te presteren zoals bedoeld en om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten; ons vermogen om bedrijven en activa die we kunnen overnemen met succes te integreren; ons vermogen om nieuwe klanten aan te trekken en de verkoop aan bestaande klanten te behouden en te verhogen; ons vermogen om de verkoop van onze Mass Notification-toepassing te verhogen en/of ons vermogen om de verkoop van onze andere toepassingen te verhogen; ontwikkelingen in de markt voor gerichte en contextueel relevante kritische communicatie of de daarbij behorende regelgevingsomgeving; onze schattingen van marktkansen en prognoses van marktgroei kunnen onnauwkeurig blijken te zijn; we zijn historisch gezien niet consistent winstgevend geweest en zullen in de toekomst mogelijk geen winstgevendheid behalen of behouden; de lange en onvoorspelbare verkoopcycli voor nieuwe klanten; de aard van ons bedrijf stelt ons bloot aan inherente aansprakelijkheidsrisico’s; ons vermogen om gekwalificeerd personeel aan te trekken, te integreren en te behouden; ons vermogen om succesvolle relaties te onderhouden met onze channelpartners en technologiepartners; ons vermogen om onze groei effectief te beheren; ons vermogen om te reageren op concurrentiedruk; mogelijke aansprakelijkheid met betrekking tot privacy en beveiliging van persoonlijk identificeerbare informatie; ons vermogen om onze intellectuele eigendomsrechten te beschermen, en de andere risico’s beschreven in onze risicofactoren die worden besproken in de deponeringen bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (‘SEC’), inclusief maar niet beperkt tot ons jaarverslag op Formulier 10-K voor het jaar dat eindigde op 31 december 2020, ingediend bij de SEC op 26 februari 2021. De uitspraken met betrekking tot de toekomst in dit persbericht geven onze standpunten weer op de datum waarop ze worden gedaan. Wij zijn niet van plan om en verplichten ons niet tot het bijwerken of herzien van uitspraken met betrekking tot de toekomst, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins. Deze uitspraken met betrekking tot de toekomst dienen niet te worden gezien alsof het gaat om onze standpunten vanaf een datum na de datum van dit persbericht.

Alle namen van Everbridge-producten zijn gedeponeerde handelsmerken van Everbridge, Inc. in de VS en in andere landen. Alle overige genoemde product- en bedrijfsnamen zijn het eigendom van de respectieve eigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Everbridge-contactpersonen:


Jeff Young

Mediarelaties

jeff.young@everbridge.com
+1 781-859-4116

Jim Gatta

Mediarelaties

jim.gatta@everbridge.com
+1 215-290-3799

Check out our twitter: @NewsNovumpr