00:01 uur 27-05-2021

Everbridge COVID-19: Road to Recovery (R2R) Executive Summit begint vandaag; uitgelichte spreker Hiltrud Werner, lid van de Raad van Bestuur van Volkswagen Group verantwoordelijk voor Integriteit en Juridische Zaken, is toegevoegd

  • Registratie voor het evenement van vandaag beschikbaar op: Spring 2021 COVID-19: Road to Recovery (R2R)
  • Wereldwijde leider in compliance en risicobeheer bespreekt de reactie van Volkswagen op de COVID-19-pandemie en de belangrijkste lessen voor toekomstige zakelijke veerkracht

BURLINGTON, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Everbridge, Inc. (NASDAQ: EVBG), de wereldleider op het gebied van Critical Event Management (CEM), heeft aangekondigd dat Hiltrud Werner, lid van de Raad van Bestuur van Volkswagen Group verantwoordelijk voor Integriteit en Juridische Zaken, vandaag zal spreken op de virtuele Spring 2021 COVID-19: Road to Recovery (R2R)-leiderschapstop die plaatsvindt op 26 en 27 mei. Zaken als compliance en risicobeheer in een post-pandemische wereld zullen worden besproken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210526006142/nl/

Hiltrud Werner, Volkswagen Group Board of Management Member for Integrity and Legal Affairs, to Speak at Everbridge COVID-19: Road to Recovery (R2R) Executive Summit (Photo: Business Wire)

Hiltrud Werner, Volkswagen Group Board of Management Member for Integrity and Legal Affairs, to Speak at Everbridge COVID-19: Road to Recovery (R2R) Executive Summit (Photo: Business Wire)

Het tweedaagse symposium, dat vandaag van start gaat, omvat thematoespraken van wereldleiders, waaronder de 42e president van de Verenigde Staten Bill Clinton, de voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Dr. Madeleine K. Albright, iconen uit de industrie zoals voorzitter en hoofdredacteur van Forbes Media, Steve Forbes, evenals discussies met C-level bedrijfsleiders van Lululemon, Philips Domestic Appliances, Salesforce.com, Apollo Global Management en vele anderen in verschillende branches en wereldwijde markten.Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), zal ook een ‘speciale gasttoespraak’ houden.

Werner houdt toezicht op de nalevings- en risicobeheerstructuren en bevordert een verbeterde cultuur van transparantie en integriteit binnen de 12 merken van de Volkswagen Group. De Raad van Bestuur van het bedrijf benoemde Werner in februari 2017 tot de functie, nadat ze in januari 2016 bij het bedrijf kwam als hoofd van Volkswagen Group Auditing.

Werner brengt een schat aan leiderschapsinzichten en expertise naar het Everbridge-symposium, nadat ze meer dan twee decennia in de Duitse auto-industrie heeft gewerkt, waaronder als Chief Audit Executive bij ZF Friedrichshafen AG en MAN SE. Werner is bijna 15 jaar werkzaam geweest bij BMW AG, waar ze begon als internationaal management trainee en doorgroeide tot hoofd Corporate Audit in de financiële dienstverleningsdivisie van het bedrijf.

“We verwelkomen Hiltrud Werner van de Volkswagen Group en haar enorme expertise op het gebied van compliance en risicobeheer op Everbridge’s Spring COVID-19: Road to Recovery Symposium,” aldus David Meredith, Chief Executive Officer, Everbridge. “Iedereen zal profiteren van het horen over de beste praktijken die C-level leidinggevenden en bestuursleden hebben opgedaan tijdens de pandemie. Door deze lessen toe te passen, kan worden gezorgd voor een veerkrachtiger bedrijfslandschap na de pandemie.”

De meerjarige Everbridge-symposiumserie biedt wereldleiders een waardevol forum om ‘best practices’ uit te wisselen over de manieren waarop mensen en bedrijfsmiddelen kunnen worden beschermd, inkomstenstromen kunnen worden opgebouwd en vergroot, voor meer bedrijfsveerkracht gezorgd kan worden en potentiële bedreigingen zoals IT-uitval, cyberaanvallen, natuurrampen en vele andere kritieke gebeurtenissen kunnen worden beperkt. Sprekers en deelnemers vertegenwoordigen alle sectoren van de samenleving – van het bedrijfsleven en de overheid, maatschappelijke organisaties en belangengroepen, tot wetenschap, geneeskunde, transport, sport en amusement en de academische wereld.

Vorig jaar verwelkomde Everbridge onder andere president George W. Bush, Anthony Fauci, MD, Scott Gottlieb, MD, Sanjay Gupta, MD, Amerikaan generaal Colin L. Powell, VS (gep.) en de oprichter van de Virgin Group, Sir Richard Branson, om als keynotesprekers te dienen. De virtuele COVID-19: Road to Recovery (R2R) -leiderschapsbijeenkomsten trokken meer dan 40.000 deelnemers, waaronder overheidsfunctionarissen, gezondheidsdeskundigen en senior leidinggevenden uit 150 landen, evenals deelnemers van de Centers for Disease Control and Prevention, de Mayo Clinic, Goldman Sachs, Fannie Mae, Ford Motor Company, Humana, IBM en anderen.

Klik hier om u te registreren voor het Everbridge Spring 2021 COVID-19 R2R: The Road to Recovery Symposium, dat vandaag van start gaat.

Over Everbridge

Everbridge, Inc. (NASDAQ: EVBG) is een wereldwijd softwarebedrijf dat bedrijfssoftwaretoepassingen levert die de operationele reactie van organisaties op kritieke gebeurtenissen automatiseren en versnellen om mensen veilig te houden en bedrijven te laten draaien (Keep People Safe and Organizations Running™). Tijdens bedreigingen voor de openbare veiligheid, zoals situaties rond actieve schutters, terroristische aanslagen of zware weersomstandigheden, evenals kritieke bedrijfsgebeurtenissen zoals IT-storingen, cyberaanvallen of andere incidenten zoals productterugroepacties of onderbrekingen van de toeleveringsketen, vertrouwen meer dan 5.700 wereldwijde klanten op het Critical Event Management Platform van het bedrijf om snel en betrouwbaar informatie over bedreigingen te verzamelen en te beoordelen, risicolopers en hulpverleners die kunnen helpen te lokaliseren, de uitvoering van vooraf gedefinieerde communicatieprocessen te automatiseren door de veilige levering aan meer dan 100 verschillende communicatieapparaten, en de voortgang te volgen bij het uitvoeren van reactieplannen. Everbridge bedient 8 van de 10 grootste Amerikaanse steden, 9 van de 10 grootste in de VS gevestigde investeringsbanken, 47 van de 50 drukste Noord-Amerikaanse luchthavens, 9 van de 10 grootste wereldwijde adviesbureaus, 9 van de 10 grootste wereldwijde autofabrikanten, 9 van de 10 grootste in de VS gevestigde zorgverleners en 8 van de 10 grootste technologiebedrijven ter wereld. Everbridge is gevestigd in Boston met extra kantoren in 20 steden rond de wereld. Ga voor meer informatie naar www.everbridge.com

Opmerking betreffende uitspraken met betrekking tot de toekomst

Dit persbericht bevat ‘uitspraken met betrekking tot de toekomst’ in de zin van de ‘veilige haven’-bepalingen van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995, inclusief maar niet beperkt tot, uitspraken met betrekking tot de verwachte kansen en trends voor groei in onze kritische communicatie- en bedrijfsveiligheidstoepassingen en onze algehele activiteiten, onze marktkansen, onze verwachtingen met betrekking tot de verkoop van onze producten, ons doel om marktleiderschap te behouden en de markten waarin we concurreren om klanten uit te breiden, en de verwachte impact op financiële resultaten. Deze uitspraken met betrekking tot de toekomst worden gedaan op de datum van dit persbericht en waren gebaseerd op de huidige verwachtingen, schattingen, voorspellingen en projecties, evenals de overtuigingen en veronderstellingen van het management. Woorden als ‘verwachten,’ ‘anticiperen,’ ‘moeten,’ ‘geloven,’ ‘doel,’ ‘projecteren,’ “doelstellingen,’ ‘schatten,’ ‘potentieel,’ ‘voorspellen,’ ‘kunnen,’ ‘zullen,’ ‘konden,’ ‘van plan zijn,’ variaties van deze termen of het negatieve equivalent van deze termen en soortgelijke uitdrukkingen zijn bedoeld om deze uitspraken met betrekking tot de toekomst te identificeren. Uitspraken met betrekking tot de toekomst zijn onderhevig aan een aantal risico’s en onzekerheden, waarvan vele factoren of omstandigheden omvatten die buiten onze controle liggen. Onze werkelijke resultaten kunnen wezenlijk verschillen van die vermeld of geïmpliceerd worden in uitspraken met betrekking tot de toekomst vanwege een aantal factoren, waaronder maar niet beperkt tot: het vermogen van onze producten en diensten om te presteren zoals bedoeld en om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten; ons vermogen om bedrijven en activa die we kunnen overnemen met succes te integreren; ons vermogen om nieuwe klanten aan te trekken en de verkoop aan bestaande klanten te behouden en te verhogen; ons vermogen om de verkoop van onze Mass Notification-toepassing te verhogen en/of ons vermogen om de verkoop van onze andere toepassingen te verhogen; ontwikkelingen in de markt voor gerichte en contextueel relevante kritische communicatie of de daarbij behorende regelgevingsomgeving; onze schattingen van marktkansen en prognoses van marktgroei kunnen onnauwkeurig blijken te zijn; we zijn historisch gezien niet consistent winstgevend geweest en zullen in de toekomst mogelijk geen winstgevendheid behalen of behouden; de lange en onvoorspelbare verkoopcycli voor nieuwe klanten; de aard van ons bedrijf stelt ons bloot aan inherente aansprakelijkheidsrisico’s; ons vermogen om gekwalificeerd personeel aan te trekken, te integreren en te behouden; ons vermogen om succesvolle relaties te onderhouden met onze channelpartners en technologiepartners; ons vermogen om onze groei effectief te beheren; ons vermogen om te reageren op concurrentiedruk; mogelijke aansprakelijkheid met betrekking tot privacy en beveiliging van persoonlijk identificeerbare informatie; ons vermogen om onze intellectuele eigendomsrechten te beschermen, en de andere risico’s beschreven in onze risicofactoren die worden besproken in de deponeringen bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (‘SEC’), inclusief maar niet beperkt tot ons jaarverslag op Formulier 10-K voor het jaar dat eindigde op 31 december 2020, ingediend bij de SEC op 26 februari 2021. De uitspraken met betrekking tot de toekomst in dit persbericht geven onze standpunten weer op de datum waarop ze worden gedaan. Wij zijn niet van plan om en verplichten ons niet tot het bijwerken of herzien van uitspraken met betrekking tot de toekomst, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins. Deze uitspraken met betrekking tot de toekomst dienen niet te worden gezien alsof het gaat om onze standpunten vanaf een datum na de datum van dit persbericht.

Alle namen van Everbridge-producten zijn gedeponeerde handelsmerken van Everbridge, Inc. in de VS en in andere landen. Alle overige genoemde product- en bedrijfsnamen zijn het eigendom van de respectieve eigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Everbridge:
Jeff Young

Media Relations

jeff.young@everbridge.com
781-859-4116

Joshua Young

Investor Relations

joshua.young@everbridge.com
781-236-3695

Check out our twitter: @NewsNovumpr