04:12 uur 30-07-2020

Vertex kondigt beursintroductieprijs aan

KING OF PRUSSIA, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Vertex, Inc., een toonaangevende leverancier van fiscale technologie en dienstverlening, heeft vandaag de prijsstelling bekendgemaakt van zijn initiële openbare aanbieding van 21.150.000 gewone aandelen van klasse A tegen een prijs voor het publiek van $ 19,00 per aandeel. Bovendien hebben Vertex en bepaalde verkopende aandeelhouders de underwriters een optie van 30 dagen verleend om tot respectievelijk 2.662.216 en 510.284 gewone aandelen van klasse A te kopen tegen de initiële openbare aanbiedingsprijs, verminderd met de verzekeringstechnische kortingen en commissies. De aandelen zullen naar verwachting op 29 juli 2020 op de Nasdaq Global Market worden verhandeld onder het tickersymbool ‘VERX.’ Het aanbod zal naar verwachting op 31 juli 2020 worden afgesloten, onder voorbehoud van de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden.

Goldman Sachs & Co. LLC en Morgan Stanley treden op als joint lead book-running managers en als vertegenwoordigers van de underwriters voor het aanbod. BofA Securities, Citigroup en Jefferies treden ook op als book-running managers en JMP Securities, Stifel, William Blair en CastleOak Securities, L.P. treden op als co-managers voor het aanbod.

Het aanbod wordt uitsluitend gedaan door middel van een prospectus, waarvan een kopie kan worden verkregen bij Goldman Sachs & Co. LLC, tav: Prospectus Department, 200 West Street, New York, NY 10282, telefonisch op (866) 471-2526, per fax op (212) 902-9316 of per e-mail op prospectus-ny@ny.email.gs.com; of bij Morgan Stanley & Co. LLC, tav: Prospectus Department, 180 Varick Street, Second Floor, New York, NY 10014.

Een registratieverklaring met betrekking tot deze effecten is ingediend bij de Securities and Exchange Commission en is van kracht geworden op 28 juli 2020. Dit persbericht vormt geen aanbod tot verkoop of uitnodiging tot het doen van een aanbod tot aankoop, noch zal er enige verkoop van deze effecten in enige staat of jurisdictie plaatsvinden waarin een dergelijk aanbod, dergelijke uitnodiging of verkoop onwettig zou zijn voorafgaand aan de registratie of kwalificatie onder de effectenwetgeving van een dergelijke staat of jurisdictie.

Over Vertex

Vertex, Inc. is een toonaangevende leverancier van indirecte fiscale software en oplossingen. De missie van het bedrijf is om de meest vertrouwde fiscale technologie te leveren waarmee internationale bedrijven met vertrouwen transacties kunnen uitvoeren en voor naleving en groei kunnen zorgen. Vertex biedt cloudgebaseerde en oplossingen op locatie die kunnen worden aangepast aan specifieke industrieën voor elke belangrijke indirecte belastinglijn, waaronder verkoop en consumentengebruik, toegevoegde waarde en loon. Vertex is gevestigd in Noord-Amerika en heeft kantoren in Zuid-Amerika en Europa. Het bedrijf heeft meer dan 1.100 professionals in dienst en bedient bedrijven over de hele wereld.

Toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht bevat bepaalde bekendmakingen die ‘toekomstgerichte verklaringen’ bevatten. U kunt toekomstgerichte verklaringen identificeren omdat ze woorden bevatten zoals ‘gelooft,’ ‘is van plan,’ ‘anticipeert,’ ‘verwacht’ en ‘toekomstige’ of andere soortgelijke uitdrukkingen en zijn bedoeld om toekomstgerichte verklaringen te identificeren. Deze toekomstgerichte verklaringen, inclusief verklaringen met betrekking tot de omvang, timing en opbrengst van de beursintroductie, zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen en veronderstellingen van Vertex. Omdat toekomstgerichte verklaringen betrekking hebben op de toekomst, zijn ze onderhevig aan inherente onzekerheden, risico’s en veranderingen in omstandigheden die wezenlijk kunnen verschillen van die welke worden overwogen door de toekomstgerichte verklaringen, die noch verklaringen van historisch feit zijn, noch garanties of toezeggingen van toekomstige prestaties. Belangrijke factoren die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van die in de toekomstgerichte verklaringen, worden uiteengezet in de deponeringen van Vertex bij de SEC, inclusief de registratieverklaring op Formulier S-1, zoals van tijd tot tijd gewijzigd, inclusief onder het onderschrift ‘Risicofactoren.’ Alle toekomstgerichte verklaringen in dit bericht gelden alleen vanaf de datum van dit bericht. Vertex neemt geen verplichting op zich om enige toekomstgerichte verklaring publiekelijk te actualiseren of te wijzigen, ongeacht of deze voortvloeit uit nieuwe informatie, toekomstige ontwikkelingen of anderszins, behalve zoals verplicht wordt gesteld door eventuele toepasselijke effectenwetgeving.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon van het bedrijf:
Tricia Schafer-Petrecz

Vertex, Inc.

tricia.schafer-petrecz@vertexinc.com
484.595.6142

Contactpersoon voor Investor Relations:
Ankit Hira of Ed Yuen

Solebury Trout voor Vertex

ir@vertexinc.com
610.312.2890

Check out our twitter: @NewsNovumpr