09:53 uur 27-08-2019

Vertex breidt leiderschapsteam uit

Experts uit de industrie bevorderen klantensucces en groei-initiatieven

KING OF PRUSSIA, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Vertex, Inc., een toonaangevende leverancier van fiscale technologie en diensten, kondigt de benoeming aan van drie leidinggevenden voor klantervaring, productbeheer en verkoop om haar leiderschap te versterken, wereldwijde groei-initiatieven te ondersteunen en de klantgerichtheid te vergroten. Het bedrijf heeft Kate Shields benoemd tot Chief Customer Officer, Paul Guyer tot General Manager voor Europa en Uwe Sydon tot wereldwijd hoofd Product Management.

“De benoeming van deze ervaren leiders stelt ons in staat door te gaan met het uitvoeren van een versnelde groeistrategie en klantgerichte aanpak, waarbij we ons inzetten voor de strategische ontwikkeling op lange termijn van ons team,” aldus David DeStefano, President en CEO bij Vertex, Inc. “Deze personen brengen de expertise die nodig is om onze toonaangevende software voor indirecte belastingen naar een groter publiek te brengen, terwijl onze klanten centraal blijven staan bij alles wat we doen.”

Shields is gepromoveerd tot Chief Customer Officer en leidt het Vertex Customer Center of Excellence. Hier zal zij ondernemingsbrede klantervaringsprogramma’s en -processen aansturen en leidinggeven aan klantensucces, ondersteuning, kennisbeheer en opleiding. Eerder leidde ze de cloud business unit, waar ze een groei van meer dan 250% behaalde, en was ze ook hoofd van commerciële marketing. Ze behaalde haar MBA en B.S. in managementinformatiesystemen aan de universiteit van Saint Joseph.

Guyer breidt de regionale aanwezigheid van het bedrijf in het buitenland uit en zal gevestigd zijn in het kantoor van het bedrijf in Londen. Hij zal de go-to-market-strategie en -activiteiten beheren om de Europese groei te stimuleren. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop van B2B-technologie, waarvan meer dan 15 in fintech en acht in fiscale technologie. De meest recente ervaring van Guyer omvat het leiden van zeer succesvolle verkooporganisaties in de EMEA-regio voor zowel een multi-miljard dollar wereldwijde organisatie als een door private equity ondersteund bedrijf, tot en met hun beursintroductie. Hij is afgestudeerd aan het South East Essex College en heeft een professioneel certificaat in management van Open University.

Als wereldwijd hoofd Product Management stuurt Sydon de productvisie voor het bedrijf aan en is hij verantwoordelijk voor het leiden en ontwikkelen van een strategisch productportfolio dat een concurrentievoordeel oplevert voor klanten over de hele wereld. Voorheen was hij Senior Vice President en Chief Innovation Officer bij Checkpoint Systems, Inc. en bekleedde hij ook leidinggevende functies in productbeheer bij Blackberry, Nokia Siemens Networks en Siemens AG, Mobile Devices. Uwe heeft meer dan 30 patenten en heeft meer dan 25 jaar ervaring in productontwikkeling en -beheer. Hij behaalde zijn Diplom Ingenieur aan de universiteit van Wuppertal, Duitsland in elektrotechniek en elektronica.

Over Vertex

Vertex, Inc. is een toonaangevende leverancier van fiscale software en diensten die wereldwijde handel ondersteunt. Vertex verbindt klanten en partners in alle sectoren om ‘s werelds meest vertrouwde fiscale oplossingen te bieden zodat bedrijven met vertrouwen kunnen groeien. Vertex biedt cloud-gebaseerde en on-premise oplossingen die kunnen worden aangepast aan specifieke industrieën voor elke belangrijke lijn van indirecte belastingen, inclusief in verband met verkoop en consumentengebruik, toegevoegde waarde en loon. Het hoofdkantoor is gevestigd in Pennsylvania en met kantoren wereldwijd is Vertex een particulier bedrijf dat meer dan 1000 professionals in dienst heeft en bedrijven over de hele wereld bedient.

Ga voor meer informatie naar www.vertexinc.com of volg Vertex op Twitter en LinkedIn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Tricia Schafer-Petrecz

Vertex, Inc.

tricia.schafer-petrecz@vertexinc.com
484.595.6142

Check out our twitter: @NewsNovumpr