16:24 uur 01-07-2020

Axway behaalt dubbele AWS-competentie-aanduidingen voor gezondheidszorg en biowetenschappen

Axway is slechts een van de zeven bedrijven wereldwijd die deze twee AWS-competenties ontvangt

PHOENIX– (BUSINESS WIRE) – Axway (Euronext: AXW.PA), een leider in hybride integratietechnologie, heeft vandaag aangekondigd dat het zowel de AWS Healthcare Competency-aanduiding als de AWS Life Sciences Competency-aanduiding heeft ontvangen van Amazon Web Services (AWS).

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier de volledige release: https://www.businesswire.com/news/home/20200701005298/en/

AWS Healthcare Competency Partners hebben bewezen succesvol te zijn in het bouwen van oplossingen voor betalers en leveranciers in de gezondheidszorg die klinische informatie veilig opslaan, verwerken, verzenden en analyseren. AWS Life Sciences Competency Partners hebben bewezen succesvol te zijn in het bouwen van oplossingen die farmaceutische, biotech-, medische apparatuur- en genomicsbedrijven helpen wetenschappelijke ontdekkingen te versnellen, operationele efficiëntie mogelijk te maken en wereldwijde samenwerking te vereenvoudigen.

Axway Achieves Dual AWS Competency Designations for Healthcare and Life Sciences

Axway is only one of seven companies worldwide to receive these two AWS Competencies

PHOENIX–(BUSINESS WIRE)– Axway (Euronext: AXW.PA), a leader in hybrid integration technology, today announced it has received both the AWS Healthcare Competency designation and AWS Life Sciences Competency designation from Amazon Web Services (AWS).

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20200701005298/en/

AWS Healthcare Competency Partners have demonstrated success in building solutions for healthcare payers and providers that securely store, process, transmit, and analyze clinical information. AWS Life Sciences Competency Partners have demonstrated success in building solutions that help pharmaceutical, biotech, medical device, and genomics companies accelerate scientific discovery, enable operational efficiency, and simplify global collaboration.

“Axway is a pioneer in cloud services for compliance programs in pharmaceutical distribution,” said Vince Padua, Axway CTIO. “Our controlled substance ordering systems are trusted by the Fortune 100 to secure and scale sensitive orders in a hybrid integration platform.”

OneHealthPort selected Axway B2B Cloud Managed Service and API Management, deployed on AWS.

“In total, we drive approximately 62 million transactions per year on the Axway AMPLIFY platform, hosted on AWS, and we continue to be very satisfied with the performance, reliability, and availability of the Axway EDI and API solutions,” said Rick Rubin, CEO and President of OneHealthPort.

Learn more about how Axway is working with AWS to accelerate the future.

About Axway

Axway enables customers to succeed using hybrid integration to connect people, systems, partners, and ecosystems. Our hybrid integration platform, AMPLIFY™, helps businesses accelerate digital transformation, create captivating experiences, and innovate services. It speeds integrations by combining traditional integration patterns with APIs and application integration using over 150 prebuilt connectors. 11,000 organizations worldwide rely on Axway for their integration challenges. www.axway.com

Contacts

Media Contact
Joshua Molina

(480) 627-1891

jmolina@axway.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr