08:31 uur 28-04-2021

Axway sluit zich aan bij het MIT Center for Information Systems Research als beschermheer en helpt bij het stimuleren van op bewijzen gebaseerde digitale transformatie

PHOENIX– (BUSINESS WIRE) – Axway (Euronext: AXW.PA), leider op het gebied van API-beheer, is nu beschermheer van het MIT Center for Information Systems Research (CISR) en voegt zich bij negen andere wereldwijde klanten om een ​​slimmere digitale transformatie mogelijk te maken.

Het MIT CISR biedt academische onderzoeksinzichten voor leiders op het gebied van zakelijke technologie. Het wereldwijde onderzoeksteam bestudeert goed presterende bedrijven en deelt bevindingen over digitale transformatie in working papers, maandelijkse briefings en evenementen.

“MIT CISR onderzoekt hoe bedrijven zullen gedijen in het digitale tijdperk. Elk lid van ons onderzoeksteam is super gepassioneerd over hun onderwerp en gebruikt op bewijs gebaseerde methoden om te begrijpen wat werkt om bedrijfswaarde te creëren op gebieden zoals: bedrijfsmodellen, het genereren van inkomsten met gegevens, werknemerservaring, digitale partnerschappen en trajecten naar transformatie. Dit proces levert objectief onderzoek op om leiders te helpen bij het streven naar resultaten ”, aldus Peter Weill, voorzitter van MIT CISR en Senior Research Scientist. “Onderzoeksmaatschappijen zoals Axway helpen bij het financieren van onderzoek en geven ons cruciale feedback over onze onderzoeksagenda en bevindingen”, voegde Weill eraan toe.

Axway Joins MIT Center for Information Systems Research as a Patron, Helps Drive Evidenced-based Digital Transformation

PHOENIX–(BUSINESS WIRE)– Global API Management leader Axway (Euronext: AXW.PA) is now a patron of the MIT Center for Information Systems Research (CISR) joining nine other global patrons to help power smarter digital transformation.

The MIT CISR provides academic research insights for business technology leaders. Its global research team studies high-performing companies and shares findings about digital transformation in working papers, monthly briefings, and events.

“MIT CISR studies how companies will thrive in the digital era. Each member of our research team is super passionate about their topic and using evidence-based methods to understand what works to create business value in areas including: business models, data monetization, employee experience, digital partnerships and pathways to transformation. This process yields objective research to help leaders drive for results,” said Peter Weill, MIT CISR Chairman and Senior Research Scientist. “Research Patrons like Axway help fund research and give us crucial feedback on our research agenda and findings,” Weill added.

“Our patronship of MIT CISR is proof of our ‘Open Everything’ motto: we’re contributing to extending the reach of high-quality research that makes the entire business ecosystem better,” said Axway CEO Patrick Donovan.

MIT CISR Chairman and Senior Research Scientist Peter Weill will be the featured speaker at the annual Axway Summit, where he will share insights on replatforming the enterprise to be future-ready.

Axway Summit, which takes place online, will also feature a Women in Tech panel, “Transformers or disruptors,” moderated by Ann Lloyd, Axway VP Customer Success & Experience, and featuring Chhavi Bhargava, Data Exchange Service Manager at Ford Motor Co., Fernanda Toscano, IT Senior Executive at HDI Insurance, and Susanne Schütz, Senior Vice President Customer & Business Intelligence at DB Schenker.

Register for the upcoming Axway Summit in your region:

About Axway

Axway gives heritage IT infrastructure new life, helping more than 11,000 customers digitally transform and drive growth. With the Amplify API Management Platform — the only open platform for managing and governing APIs across teams, the hybrid cloud, and third-party solutions — we help companies move forward faster, reach new markets, and create brilliant digital experiences. Our MFT and B2B integration solutions have been trusted for 20 years. Axway employs over 1,800 people in 18 countries. Learn more at axway.com.

Contacts

Media Contact
Noel May

Tel. (203) 645-9038

nmay@axway.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr