09:00 uur 10-06-2020

Shippeo verdubbelt carrier netwerk naar 62 landen

AMSTERDAM & PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Shippeo, de Europese marktleider in supply chain visibility, volgt nu zendingen in 62 landen. Dankzij nieuwe samenwerkingen met grote internationale klanten bedient Shippeo sinds januari 21 nieuwe markten, met een focus op Afrika, de GOS-landen en Noord-Europa.

“We hebben een geweldig momentum bereikt met onze internationale carrier-integraties, waardoor we de tracking capaciteit voor onze wereldwijde klanten aanzienlijk kunnen vergroten”, zegt Lucien Besse, Chief Operating Officer en medeoprichter van Shippeo. “Onze doelstelling om de nummer één visibility partner voor transport te zijn, wordt werkelijkheid.”

Shippeo verwacht dat het tempo van carrier integratie zal aanhouden, aangezien bedrijven holistische visibility oplossingen zoeken die hun supply chain activiteiten overal ter wereld in realtime weergeven. Het Shippeo team voorziet in deze klantbehoefte en opent deuren voor nieuwe klanten in nieuwe regio’s.

Met het Onboarding Automation Center van Shippeo, het geautomatiseerde onboarding systeem voor vervoerders, kunnen verladers en 3PL’s moeiteloos vervoerders en onderaannemers toevoegen. Ocean- en Parcel Tracking services vormen een belangrijk onderdeel van de supply chain visibility dienstverlening.

Over Shippeo

Shippeo, de Europese marktleider in supply chain visibility, helpt internationale bedrijven om realtime logistieke data in te zetten voor uitzonderlijke klantenservice en operational excellence. Het wereldwijde platform biedt verladers, vervoerders en eindklanten continue monitoring en maximale nauwkeurigheid van verwachte aankomsttijden (ETA’s) voor elke levering, waardoor ze snel problemen kunnen identificeren en tijdig kunnen anticiperen. Shippeo werd opgericht in 2014 en volgt meer dan 5 miljoen ladingen per jaar voor meer dan 60 toonaangevende klanten zoals Schneider Electric, Carrefour, Eckes-Granini, Faurecia en Saint-Gobain. Shippeo werkt met 140.000 vervoerders in meer dan 62 landen.

Meer informatie

Contacts

Contact Shippeo

Check out our twitter: @NewsNovumpr