16:49 uur 08-08-2019

President en CEO van Ramirent, Tapio Kolunsarka, verlaat het bedrijf

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– De Loxam Group neemt nota van de aankondiging van dhr. Tapio Kolunsarka om zijn functie als President en CEO van Ramirent neer te leggen. Deze beslissing werd genomen in overleg met Loxam en is consistent met de aanstaande schrapping van Ramirent van de beurs van Helsinki. Er is gezamenlijk overeengekomen dat dhr. Kolunsarka zijn functie zal blijven vervullen totdat zijn opvolger wordt benoemd om een naadloze overgang te waarborgen. De Loxam Group dankt dhr. Kolunsarka voor zijn professionele gedrag tijdens het overnameproces van Ramirent door Loxam, en wenst hem succes voor de toekomst.

De nieuwe CEO van Ramirent zal te zijner tijd worden bekendgemaakt. Hij zal de leiding hebben over de ontwikkeling van de Ramirent Group en zal blijven vertrouwen op de ervaren managementteams en medewerkers in elk land.

De prioriteit van de groep blijft de groei van haar activiteiten.

OVER LOXAM

Loxam is de grootste speler op de Europese markt voor apparatuurverhuur voor de bouwindustrie, openbare werken, dienstverlenings- en evenementensector. Pro-forma van de acquisitie van Ramirent beschikt Loxam over ongeveer 11.000 werknemers en heeft het bedrijf een netwerk van meer dan 1.000 vestigingen in meer dan 26 landen in Europa en in het Midden-Oosten, Brazilië, Colombia en Marokko. Loxam had in 2018 een pro-forma omzet van EUR 2,3 miljard. De senior secured notes en senior subordinated notes van Loxam staan genoteerd op de officiële lijst van de Luxemburgse effectenbeurs en worden verhandeld op de Euro MTF-markt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PERSCONTACTEN

Loxam
Virginie Adam : 01 41 38 95 20

virginie.adam@salesfactorypr.fr

Dominique Flam : 01 41 38 95 21

dominique.flam@salesfactorypr.fr

www.agence-salesfactory-pr.fr