22:56 uur 19-04-2019

LOXAM draagt bij tot de wederopbouw van de kathedraal Notre-Dame de Paris

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– In de nasleep van de brand in de Notre-Dame de Paris op maandag 15 april speelt Loxam, het toonaangevende verhuurbedrijf van apparatuur in Europa, zijn rol in het reconstructieproject van de gedeeltelijk verwoeste kathedraal.

LOXAM, een verhuurbedrijf in de bouwapparatuursector, belooft gratis machines te leveren aan de bedrijven en vakmensen die zullen deelnemen aan deze restauratiewerken voor de geplande duur van vijf jaar.

“De kathedraal Notre-Dame de Paris is het erfgoed van volleerde bouwers dat we moeten behouden. Als toegewijd verhuurbedrijf wil Loxam bijdragen aan de rehabilitatie van dit monument door te voorzien in apparatuur met een totale waarde van 10 miljoen € voor de komende vijf jaar” aldus Gérard DEPREZ, President van LOXAM.

Met een vloot van meer dan 200.000 machines voldoet Loxam aan de behoeften van alle vakmensen die op deze site werken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PERS:
Virginie Adam | virginie.adam@salesfactorypr.fr | 01 41 38 95 20
Dominique Flam | dominique.flam@salesfactorypr.fr | 01 41 38 95 21
www.agence-salesfactory-pr.fr

Check out our twitter: @NewsNovumpr