18:35 uur 16-11-2017

Kymeta lanceert KĀLO™ Trek in Amerika

In Washington gevestigd bedrijf rijdt met internet verbonden auto van kust tot kust tijdens recordreis van 7.000 mijl.

REDMOND, Washington–(BUSINESS WIRE)– Het in Redmond gevestigde Kymeta—het communcatiebedrijf dat de belofte van wereldwijde mobiele connectiviteit inlost—heeft een twee weken durende trektocht door Amerika gemaakt in zijn met het internet verbonden Toyota RAV4 om een rigoureus, realistisch bewijs te leveren voor zijn lang verwachte KĀLO™ internetservice. KĀLO services zal een nieuwe mobiele internetsatellietdienst leveren die mobiele internettoegang met hoge bandbreedte beschikbaar maakt en eenvoudig om aan te schaffen. De KĀLO Trek Across America zal beginnen in Washington, D.C. en door het hele land voeren, in totaal meer dan 7.000 mijl, en het eindpunt is de thuiskomst op de campus an Kymeta in de staat Washington op 27 november.

Aangedreven door het IntelsatOne® Flex netwerk, zal Kymeta KĀLO services mobiele internettoegang met hoge bandbreedte per satelliet bieden aan sectoren die mobiele connectiviteit vereisen zoals het militair, nieuws, nooddiensten, constructie, treinen, bussen en meer. KĀLO services, in combinatie met Kymeta™ KyWay™ terminals en mTennau7 ASM’s, zal plekken met elkaar verbinden en vaste en mobiele platformen die traditioneel een beperkte of geen connectiviteit hadden.

“Kymeta rijdt met een auto met internetverbinding door het land om de kracht van het netwerk te bewijzen,” zegt Dushyant Sukhija, SVP en algemeen manager van KĀLO Business Unit, Kymeta. “Bij de lancering zal KĀLO mobiele internetservices een revolutionaire verandering betekenen in de manier waarop satellietdiensten worden aangeschaft en geleverd, waardoor het net zo eenvoudig wordt als een abonnement voor de mobiele telefoon. De lancering van Kymeta KĀLO services zal veranderingen inluiden voor de manier waarop bedrijven werken: onderweg, vanuit gewone voertuigen, zelfs in de meest onbereikbare sectoren en gebieden ter wereld.”

De KĀLO Trek Across America vertelt een ander belangrijk verhaal: de mogelijkheid van een volledig verbonden auto is nu realiteit. Kymeta’s Toyota RAV4 zal gedurende de reis door de V.S. verbonden blijven en live streams en updates over de reis delen. “Terwijl innovaties op het gebied van satellietconnectiviteit op de markt komen, zoals onze Intelsat EpicNG satellieten met hoge bandbreedte, ontwikkelen we nieuwe toepassingen. Sectoren begrijpen dat verbonden auto’s en andere voertuigen nieuwe services en kansen voor meer efficiëntie mogelijk maken; traditionele netwerken kunnen die groei vandaag niet ondersteunen,” zei Mark Rasmussen, VP en algemeen manager van Mobility, Intelsat. “Door gebruik te maken van ons globale IntelsatOne Flex netwerk, zal onze samenwerking met KĀLO internetservices naar iedere uithoek van de V.S. leiden, en uiteindelijk naar iedere regio ter wereld. Dit plan stemt overeen met onze missie: connectiviteit beschikbaar maken voor iedereen, alles, overal en altijd. Kymeta KĀLO services zijn het bewijs dat connectiviteit iedere sector kan bereiken, groot en klein, en kan worden gebruikt voor iedere toepassing, waar je ook bent, vooral wanneer je onderweg bent.”

Voor een kaart van de KĀLO Trek Across America bestemmingen, en om het team te volgen tijdens de route naar huis, bezoek KĀLO Trek online.

Over Kymeta

Wat is de ontbrekende schakel bij het verbinden van miljarden mensen met supersnelle mobiele toegang? Antennes. En Kymeta biedt de enige betaalbare elektronisch-gestuurde satellietantennes en terminals ter wereld. De antennes en terminals van Kymeta bieden hoogwaardige communicatie ter land, ter zee en in de lucht, waardoor mobiele verbindingen beschikbaar zijn als u maar zicht hebt op de lucht boven u. Daarnaast werkt de grootste satellietaanbieder ter wereld, Intelsat, samen met Kymeta om de wereldwijde toegangsdiensten van KĀLO™ te leveren in combinatie met antennes en terminals van Kymeta voor het bieden van revolutionaire mobiele verbindingen. Zonder de Kymeta mTenna™ technologie zal verbinden en verbonden blijven met al die nieuwe satellieten tijdens een reis moeilijk of zelfs onmogelijk zijn.

Alles wat beweegt blijft verbonden met Kymeta. Overal.

Voor meer informatie kunt u terecht op kymetacorp.com en KALO.net.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zakelijke vragen voor Kymeta:
Kymeta Corporation
Lisa Dreher, +1 425-658-8724
Directeur Marketing
ldreher@kymetacorp.com
of
mediaverzoeken voor Kymeta:
The Summit Group
Amy Oliver, +1 801-990-1185
Mobiel: +1 801-783-9067
PR/Content Manager
aoliver@summitslc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr