16:57 uur 24-06-2024

Megaport en Lufthansa Systems kondigen belangrijk partnerschap aan om de digitale transformatie van de luchtvaartmaatschappij te versnellen

Bij dit strategische partnerschap zal Lufthansa Systems gebruik maken van het Software Defined Network van Megaport om de luchtvaartsector digitaal te transformeren.

BRISBANE, Australië–(BUSINESS WIRE)– Megaport Limited (ASX: MP1) (“Megaport”), de mondiaal toonaangevende NaaS-provider (Network as a Service), en Lufthansa Systems, een vooraanstaande provider van luchtvaart-IT, kondigden vandaag een nieuwe partnerschap aan dat digitale transformatie in de luchtvaartsector zal versnellen.

Bij dit strategische partnerschap zal Lufthansa Systems het internationale SDN (Software Defined Network) van Megaport aanwenden om de cloud van mondiale luchtvaart op veilige en betrouwbare wijze naar meerdere clouds over te brengen door core routing van de cloud naar Megaport te verplaatsen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediavragen
Adam Hennessy, Hoofd marketing – Brand & Communicatie, Megaport

Tel.: +61 7 3088 7400

media@megaport.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr