15:48 uur 03-04-2024

Megaport lanceert AWS Direct Connect Network Service-aanbod op AWS Marketplace

Megaport is een pionier op het gebied van bedrijfsnetwerken in de AWS Marketplace en luidt een nieuw tijdperk van cloudconnectiviteit in met AWS.

BRISBANE, Australië–(BUSINESS WIRE)– Megaport Limited (ASX: MP1) (‘Megaport’), een wereldwijd toonaangevende Network as a Service (NaaS)-aanbieder, heeft vandaag aangekondigd dat het de eerste ISV is die een AWS Direct Connect-netwerkdienst aanbiedt in AWS Marketplace, een digitale catalogus met duizenden softwarelijsten van onafhankelijke softwareleveranciers waarmee u eenvoudig software kunt vinden, testen, kopen en implementeren die op Amazon Web Services (AWS) draait.

Deze ontwikkeling ontgrendelt de mogelijkheid voor AWS-klanten om de aankoop en het beheer van privéconnectiviteit voor AWS Direct Connect binnen hun AWS Marketplace-account te stroomlijnen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediavragen
Adam Hennessy, hoofd Marketing – Brand & Communications, Megaport

Tel.: +61 7 3088 7400

media@megaport.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr