00:22 uur 17-01-2023

Megaport behaalt de AWS Outposts Ready Service onderscheiding

AWS-klanten kunnen nu Megaport gebruiken om Outposts-racks veilig en privé te verbinden met AWS Direct Connect-servicelocaties.

BRISBANE, Australië–(BUSINESS WIRE)– Megaport Limited (ASX: MP1) (“Megaport”), een wereldwijd toonaangevende Network as a Service (NaaS) leverancier, heeft vandaag aangekondigd dat Megaport het predicaat Amazon Web Services (AWS) Outposts Ready Partner heeft verdiend als onderdeel van het AWS Service Ready Program. Klanten van AWS kunnen het wereldwijde, private Software Defined Network van Megaport gebruiken om Outposts racks veilig te verbinden met AWS Direct Connect servicelocaties, waardoor meer betrouwbare en performante applicatiemigraties en operaties naar Outposts mogelijk worden.

Het AWS Service Ready-programma biedt klanten softwareoplossingen van AWS-partners die een technische validatie voor een degelijke architectuur hebben doorstaan en bewezen hebben succesvol te zijn bij klanten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Eric Troyer, Hoofd Marketing, Megaport

Telefoonnummer: +61 7 3088 7400

media@megaport.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr