15:42 uur 11-06-2024

De verwachtingen voor grote groei van wereldwijde ondernemingen in het AI-tijdperk staan op de helling door een kortetermijnfocus op technologie

Aldus blijkt uit een enquête bij technologieleiders, uitgevoerd in opdracht van Expereo

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Expereo, het wereldwijd toonaangevende internationale intelligent internetbedrijf dat mensen, plaatsen en voorwerpen overal connecteert, maakte vandaag de release bekend van een IDC InfoBrief, uitgevoerd in opdracht van Expereo, Enterprise Horizons 2024: Technology Leaders’ Priorities on Their Digital Business Journey1. Dit onderzoek verschaft gedetailleerde inzichten uit een enquête bij meer dan 650 technologieleiders van over de hele wereld en belicht de houdingen ten overstaan van groei en investering, maar ook de belangrijkste belemmeringen die de verwezenlijking van deze ambities in de weg staan.

De resultaten van de enquête, gepubliceerd in de IDC InfoBrief, onthullen dat internationale organisaties optimistisch zijn over hun bedrijfsvooruitzichten voor de komende 12 maanden, waarbij 81% van de technologieleiders2 verwachten dat ze een matige tot grote groei in deze periode zullen kennen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sam Milligan

+44 7495756807

Check out our twitter: @NewsNovumpr