13:19 uur 17-04-2024

Altijd geconnecteerd met Fixed Wireless Access van Expereo

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Expereo, het intelligente internetbedrijf dat mensen, plaatsen en dingen overal met elkaar verbindt, maakte vandaag de uitbreiding van haar connectiviteitsportfolio bekend met Fixed Wireless Access. Deze nieuwste innovatie van Expereo geeft bedrijven rechtstreeks toegang tot wireless netwerken in 190 landen, om zo bedrijfscontinuïteit mogelijk te maken aan de hand van netwerkveerkracht, en groei dankzij een snelle, vlotte ontplooiing en toegang op remote locaties.

Fixed Wireless Access (FWA) is een kostenefficiënt, betrouwbaar alternatief voor bedrijfscontinuïteit wanneer een netwerk met vaste lijn uitvalt. Dit kan zich af en toe voordoen, vaak omdat een kabel is doorgesneden, of wegens een hardware- of softwareprobleem.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Scarlett King

07534252295

Check out our twitter: @NewsNovumpr