00:05 uur 31-05-2024

Mavenir maakt investering tot $75 miljoen bekend van een bestaande investeerder

RICHARDSON, Texas–(BUSINESS WIRE)– Mavenir, de leverancier van op de cloud gebaseerde netwerkinfrastructuur die aan de toekomst van netwerken bouwt, maakte vandaag een investering tot $75 miljoen van een bestaande investeerder bekend. Het extra kapitaal zal de bedrijfsstrategie van Mavenir, verankerd in end-to-end 5G-transformatie, bevorderen.

Pardeep Kohli, voorzitter en CEO van Mavenir, gaf volgend commentaar: “Mavenir blijft een sectorleider op de voorgrond van netwerkinnovatie en automatisering. Met de steun van onze investeerdersgroep zullen we strategische investeringen in Open RAN- en 5G Core-oplossingen versnellen en op doeltreffende wijze voldoen aan onze productenroadmap. We zijn enthousiast om verder aan de netwerken van de toekomst te bouwen, waar onze klanten en partners wel bij zullen varen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR-contact Mavenir:
Emmanuela Spiteri

PR@mavenir.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr