01:35 uur 17-04-2024

Mavenir Digital BSS nu verkrijgbaar op de Amazon Web Services-marktplaats

RICHARDSON, Texas–(BUSINESS WIRE)– Mavenir, de provider van op de cloud gebaseerde netwerkinfrastructuur die aan de toekomst van netwerken bouwt, maakte vandaag bekend dat de Mavenir Digital Enablement (MDE) nu op de AWS-marktplaats (Amazon Web Services) verkrijgbaar is.

Dankzij Mavenir’s Digital Enablement (MDE) Business Support System (BSS) stack met samenstelbare architectuur kunnen CSP’s (Communication Service Providers) innovatieve strategieën en nieuwe verkoopsmodellen snel, kostenefficiënt en met een minimaal risico implementeren, met de mogelijkheid om modellen iteratief te testen en producten sneller op de markt te brengen zonder kapitaalstijgingen en kosten voor de nodige middelen op te drijven. MDE’s omvattende set modules werken nu al op AWS – dit vermindert de tijd voor de test toepassing-naar-infrastructuur – en omvatten klantenbeheer, productencatalogus, orderbeheer, CRM, facturatie, converged charging, API-monetisatie en network slice charging.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Emmanuela Spiteri

PR@mavenir.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr