08:33 uur 07-05-2024

Mavenir en Amazon Web Services slaan de handen in elkaar om een nieuw tijdperk voor openbare telecommunicatienetwerken gebaseerd op de cloud wind in de zeilen te geven

RICHARDSON, Texas–(BUSINESS WIRE)– Mavenir, de leverancier van op de cloud gebaseerde netwerkinfrastructuur die de toekomst van netwerken uitbouwt, maakte vandaag bekend dat het bedrijf een SCA (Strategic Collaboration Agreement) voor vijf jaar heeft ondertekend met AWS (Amazon Web Services). Dit stategisch samenwerkingsakkoord zal de ontplooiing van telecommunicatieworkloads die op de AWS werken op revolutionaire wijze uitbouwen. Via deze strategische samenwerking zullen de bedrijven gezamenlijk de technologie van Mavenir aanwenden om de ontwikkeling, het testen, de integratie en de toepassing van op de cloud gebaseerde oplossingen te stroomlijnen. De grote beschikbaarheid, schaalbaarheid en beveiligingscapaciteiten van AWS-services worden ingezet om een nieuw ontplooiingsmodel op telecommunicatieniveau te creëren dat de manier waarop operatoren 5G, IMS (IP Multimedia Subsystem), RAN (Radio Access Network) en toekomstige netwerktechnologieën lanceren revolutionair zal veranderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR-contact Mavenir:
Emmanuela Spiteri

PR@mavenir.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr