19:59 uur 09-05-2024

Wasabi Technologies brengt flexibele hybride oplossingen voor cloudopslag ten behoeve van gegevensbescherming

Samenwerking met Dell Technologies biedt klanten meer efficiëntie, veiligheid en schaalbaarheid

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Wasabi Technologies, het ‘hot cloud storage‘-bedrijf, kondigde vandaag een samenwerking met Dell Technologies aan via het Extended Technologies Complete-programma om betaalbare, innovatieve hybride cloudoplossingen te kunnen aanbieden voor back-up, gegevensbescherming en het behoud van klanten op lange termijn.

In een tijdperk dat getekend is door de exponentiële groei van gegevens, worden organisaties over de hele wereld geconfronteerd met de behoefte aan doeltreffende en kosteneffeciënte opslagoplossingen. De samenwerking van Wasabi en Dell vormt een antwoord op deze uitdaging door flexibele, efficiënte hybride cloudoplossingen aan te bieden waarmee gebruikers hun processen voor gegevensbeheer kunnen optimaliseren en tegelijk de algehele kosten terugsnoeien.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact Wasabi Technologies

Press@wasabi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr