19:54 uur 23-05-2023

Media- en entertainmentorganisaties trekken massaal naar de cloud, maar noemen uitdagingen op het gebied van API-tarieven en cyberveiligheid als belangrijkste punten van zorg

Bevindingen uit de Wasabi 2023 Cloud Storage Index

  • Het gebruik van openbare cloud-opslag voor media en entertainment (M&E) neemt snel toe: 89% van de organisaties wil hun cloud-diensten uitbreiden (74%) of handhaven (15%).
  • 54% van de M&E-organisaties ging het afgelopen jaar de budgetverwachtingen voor clouduitgaven te boven, en de helft (49%) van de rekeningen voor publieke cloudopslag van M&E-organisaties waren voor vergoedingen.
  • M&E-organisaties maken zich vooral zorgen over de beveiliging en noemen nieuwe vereisten voor gegevensbeveiliging, back-up en herstel als belangrijkste reden om de budgetten voor publieke cloud-opslag te verhogen.

BOSTON & LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Wasabi Technologies maakt vandaag de bevindingen bekend van zijn wereldwijde index voor cloud-opslag, gericht op de media- en entertainmentindustrie (M&E).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PERS:
Ballou VK

wasabiEU@balloupr.com
+44 7491 992512

Check out our twitter: @NewsNovumpr