17:15 uur 09-05-2023

Wasabi Technologies versterkt zijn betrokkenheid bij EMEA met de benoeming van Jon Howes tot General Manager

Howes gaat het pan-Europese team en de activiteiten in de regio leiden na een jaarlijkse terugkerende omzetgroei van bijna 90% en grote klanten zoals Liverpool Football Club

BOSTON & LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Wasabi Technologies, een aanbieder van hot cloud-opslag, versterkt zijn positie in EMEA met de benoeming van Jon Howes tot Vice President en General Manager voor EMEA. Howes zal voortbouwen op Wasabi’s enorme groei in de regio, met als hoogtepunten een vlaggenschipdeal met Liverpool Football Club, 1.800 nieuwe partners en een jaarlijks terugkerende omzetgroei van bijna 90%. Daarnaast is een volledig regionaal go-to-market team opgericht om de groei van cloud storage te ondersteunen, met Eric Peters als Country Manager Benelux & Zuid-Europa vanuit Frankrijk; Daniel Arabié, Country Manager Centraal-Europa/DACH vanuit Duitsland, en Kevin Dunn, Country Manager VK/I & Scandinavië vanuit het Verenigd Koninkrijk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PERS:
Ballou UK

wasabiEU@balloupr.com
+44 7491 992512

Check out our twitter: @NewsNovumpr