03:15 uur 25-04-2024

De open-source databaseleider Percona benoemt Liz Warner tot Chief Technology Officer

Doorwinterde sectorveteraan wordt ingespannen om de grenzen van database-innovatie te verleggen

RALEIGH, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Percona, een leider op gebied van open-source databasesoftware, support en services voor bedrijven, maakte vandaag de benoeming bekend van Liz Warner als haar nieuwe Chief Technology Officer, om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen om data eenvoudiger, sneller en makkelijker te beheren te maken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240424851445/nl/

Liz Warner, Chief Technology Officer, Percona (Photo: Business Wire)

Liz Warner, Chief Technology Officer, Percona (Photo: Business Wire)

Als sectorveteraan komt Warner de rangen van Percona vervoegen met decennialange technische ervaring en een senior leiderschap als bagage, met onder andere een bewezen trackrecord als drijvende kracht die met succes transformaties van organisaties heeft aangestuurd. Als CTO zal zij een cruciale rol vervullen in de ontwikkeling en implementatie van Percona’s steeds verder uitbreidende database-oplossingen, waaronder de langverwachte Percona Everest, een open-source, op de cloud gebaseerd databaseplatform.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jacob Manchester

Senior Account Executive, PR

Scratch Marketing + Media

Percona@scratchmm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr