22:10 uur 23-05-2023

De Percona 2023 State of Open Source Database-enquête onthult onwil onder bedrijven om databasestrategieën te wijzigen in het licht van economische onzekerheid

Herstel van de pandemie en economische tegenwind worden beschouwd als grote invloeden op het handhaven van de status-quo in de nabije toekomst met strategieën voor databasebewerkingen

RALEIGH, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Percona, een leider op het gebied van open-source databasesoftware, ondersteuning en diensten op bedrijfsniveau, heeft vandaag tijdens de jaarlijkse Percona Live-conferentie de eerste bevindingen bekendgemaakt van het State of Open Source Database Survey-rapport voor 2023. Volgens het onderzoek onder bijna 300 databaseprofessionals die werkzaam zijn bij bedrijven variërend in grootte van kleine tot middelgrote bedrijven tot grote ondernemingen, bevindt de databasemarkt zich momenteel in een periode van stagnatie rond database-implementaties en -veranderingen, hoogstwaarschijnlijk als gevolg van de economische onzekerheid en het herstel na COVID-19.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Annabel Lander

Onebite voor Percona

percona@onebite.co.uk

Check out our twitter: @NewsNovumpr