22:11 uur 27-03-2024

Een opmerkelijk jaar 2023, gemarkeerd door een stijging van ARR met 19%, plaatst Percona in de startblokken voor nog groter succes tijdens het komende jaar

Onderscheidingen, innovaties en strategische partnerschappen: Percona’s verwezenlijkingen met diverse facetten genereren een belangrijk momentum voor deze leider in open source databases

RALEIGH, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Percona, een leider in open source databasesoftware, support en services voor ondernemingen, heeft 2024 met fris elan ingezet na een voorbij jaar in het teken van aanhoudende groei van het klantenbestand, heel wat prestigieuze awards die werden toegekend, en innovatieve productverbeteringen. Het indrukwekkende jaar 2023 van het bedrijf heeft haar standing als voorkeurprovider van open source databaseoplossingen en supportservices verder verstevigd.

Na een prognose dat de databasemarkt $100 miljard zou opbrengen in 2023, verwacht Gartner dat de markt zal groeien met een CAGR (compound annual growth rate) van 16,8% tegen 2027 en op $203,6 miljard zal pieken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jacob Manchester

Senior Account Executive, PR

Scratch Marketing + Media

Percona@scratchmm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr