18:51 uur 18-04-2024

Newmont publiceert 2023 Sustainability Report en 2023 Tax & Royalties Report

Erkenning van 20 jaar transparante duurzaamheidsrapportering

DENVER–(BUSINESS WIRE)– Newmont Corporation (NYSE: NEM, TSX: NGT, ASX: NEM, PNGX: NEM) publiceerde vandaag haar 2023 Sustainability Report en haar 2023 Taxes and Royalties Contributions Report. De reports benadrukken de daadwerkelijke ESG- en sociaaleconomische bijdragen van het bedrijf het voorbije jaar. Newmonts Annual Sustainability Report viert dit jaar haar 20e verjaardag. Voor het bedrijf betekent dit een mijlpaal als jarenlange sectorleider op het vlak van duurzaamheid.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240417686708/nl/

Newmont's 2023 Sustainability Report (Graphic: Business Wire)

Newmont’s 2023 Sustainability Report (Graphic: Business Wire)

“Onze 2023 Sustainability Report toont onze niet-aflatende inzet aan voor verantwoord resourcemanagement en de integrale rol die Newmont speelt om een duurzamere toekomst tot stand te brengen,” aldus Suzy Retallack, Chief Safety & Sustainability Officer van Newmont.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jennifer Pakradooni

globalcommunications@newmont.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr