00:58 uur 11-12-2023

Newmont kondigt aan dat de vroege biedingen en instemmingsprocedures succesvol zijn verlopen

DENVER–(BUSINESS WIRE)– Newmont Corporation (Newmont of de Onderneming) kondigde vandaag aan, in verband met de eerder aangekondigde biedingen om (elk, een “Ruilbod” en, gezamenlijk, de “Ruilbiedingen”) alle uitstaande obligaties (de “Bestaande Newcrest Notes”) uitgegeven door Newcrest Finance Pty Limited, een volledige dochteronderneming van Newmont (“Newcrest Finance” en, samen met Newmont, de “Emittenten”), om te wisselen tegen (1) maximaal $ 1,65 miljard aan nieuwe obligaties uit te geven door de Emittenten (de “Newmont Notes”) en (2) contanten, en gerelateerde instemmingsverzoeken (elk, een “Verzoek tot Instemming” en, gezamenlijk, de “Verzoeken tot Instemming”) om bepaalde voorgestelde wijzigingen aan elk van de indentures die de Bestaande Newcrest Notes beheersen (de “Bestaande Newcrest Indentures Wijzigingen”) goed te keuren, dat de Emittenten inschrijvingen hebben ontvangen met betrekking tot de totale hoofdsommen van de Bestaande Newcrest Notes die hieronder worden vermeld. Deze vormen de vereiste toestemmingen die nodig zijn voor het goedkeuren van de Bestaande Newcrest Indentures Wijzigingen met betrekking tot elk van de drie uitstaande series van de Bestaande Newcrest Notes waarop de Ruilbiedingen en de Instemmingsverzoeken van toepassing zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact
Jennifer Pakradooni

+1.720.236.8170

jennifer.pakradooni@newmont.com

Investor Contact
Daniel Horton

+1.303.837.5468

daniel.horton@newmont.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr