21:33 uur 08-02-2024

Newmont en Project C.U.R.E. – Twee decennia partnerschap om wereldwijd medische ondersteuning te bieden

Medische voorzieningen en apparatuur voor een waarde van $42 miljoen werden uitgedeeld om gemeenschappen over de hele wereld en in de buurt van onze activiteiten te steunen

DENVER–(BUSINESS WIRE)– Newmont Corporation (NYSE: NEM, TSX: NGT, ASX: NEM, PNGX: NEM) en Project C.U.R.E. kondigden een akkoord voor vijf jaar aan om medische voorzieningen en levensreddende opleiding te geven aan leveranciers van gezondheidszorg in ontwikkelingslanden en gemeenschappen in de buurt van de mijnactiviteiten van Newmont. Onder dit akkoord verbindt Newmont zich tot een jaarlijkse bijdrage van $200.000 gedurende de komende vijf jaar, voor een totaal van $1 miljoen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240208408855/nl/

Newmont and Project C.U.R.E.’s partnership has created a positive economic ripple effect across 36 countries. (Graphic: Business Wire)

Newmont and Project C.U.R.E.’s partnership has created a positive economic ripple effect across 36 countries. (Graphic: Business Wire)

“Een positieve impact op meer dan 10 miljoen mensen wereldwijd creëren, via ons partnerschap met Project C.U.R.E., is iets waar we ongelooflijk trots op zijn,” zegt Suzy Retallack, Chief Safety & Sustainability Officer van Newmont.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jennifer Pakradooni

jennifer.pakradooni@newmont.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr