19:56 uur 10-04-2024

Expereo benoemt Ben Elms aan als Chief Executive Officer; Irwin Fouwels wordt Executive Chairman

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Expereo, het wereldwijde bedrijf dat zich op intelligent internet toespitst om mensen, plaatsen en dingen van overal te verbinden, kondigt vandaag de benoeming aan van Ben Elms als Chief Executive Officer en Irwin Fouwels als Executive Chairman, met ingang van 1 mei 2024.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240410041242/nl/

Ben Elms (Photo: Business Wire)

Ben Elms (Photo: Business Wire)

Deze strategische stap maakt deel uit van Expereo’s streven om duurzame groei te stimuleren en voort te bouwen op haar nalatenschap van innovatie en wereldwijd succes bij klanten. Elms en Fouwels hebben beiden ervaring in de telecommunicatie- en technologiebranche en brengen een schat aan expertise en leiderschap mee naar hun nieuwe functies binnen het bedrijf.

Ben Elms zal als CEO de strategische visie van het bedrijf aansturen en verantwoording dragen voor het verbeteren van de operationele efficiëntie en het stimuleren van innovatie om te voldoen aan de veranderende behoeften van het wereldwijde klantenbestand van Expereo.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Scarlett King

+447534252295

Check out our twitter: @NewsNovumpr