21:19 uur 03-04-2024

Veristat treedt toe tot de ARM (Alliance for Regenerative Medicine) om te helpen kritieke problemen aan te pakken die gevolgen hebben voor de sector van geavanceerde therapieën

Aandacht voor een aanpak met wetenschap op de eerste plaats om toegang van patiënten tot levensveranderende therapieën te steunen

SOUTHBOROUGH, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Veristat, de Science-First Full Service CRO en Consultancy, maakte bekend dat het toetreedt tot de ARM (Alliance for Regenerative Medicine), de toonaangevende internationale organisatie voor belangenbehartiging die de voordelen van cel- en gentherapieën voor patiënten, gezondheidszorgsystemen en de gemeenschap bevordert. De aankondiging komt er de week voordat leden van het managementteam van Veristat deelnemen aan ARM’s Cell & Gene Meeting tijdens de Med (#MeetingOnTheMed) die doorgaat in Rome, in Italië.

“Geavanceerde therapieën hebben bewezen dat ze heel wat voordelen inhouden voor patiënten die kampen met zeldzame en zeer zeldzame aandoeningen, gebieden die 35% van ons werk uitmaken,” verklaart Patrick Flanagan, CEO van Veristat.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lauren L. Brennan, vicevoorzitter marketing, Veristat

media@veristat.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr