13:35 uur 25-04-2023

Veristat feliciteert HIPRA met de goedkeuring van EMA van zijn BIMERVAX® COVID-19 Vaccin

Veristat leverde een volledige reeks klinische onderzoeksdiensten die uitmondden in een vergunning voor het in de handel brengen van het SARS-CoV-2-vaccin van HIPRA en viert deze belangrijke prestatie voor de patiënten

SOUTHBOROUGH, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Veristat, een wetenschappelijk ingestelde, wereldwijde organisatie voor klinisch onderzoek (CRO), feliciteerde vandaag HIPRA voor een vergunning voor het in de handel brengen door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) en de Europese Commissie van BIMERVAX®, een bivalent vaccin met adjuvans op basis van de bèta- en de alfa-variant van SARS-CoV-2 en geïndiceerd als boosterdosis voor personen ouder dan 16 jaar. BIMERVAX® is het eerste bivalente recombinante eiwitvaccin tegen het virus dat in de Europese Unie is toegelaten en het eerste vaccin voor de menselijke gezondheid dat in Spanje is ontworpen en ontwikkeld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lauren L. Brennan, Vice-president marketing, Veristat

media@veristat.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr