10:50 uur 22-03-2024

Het Empire State Building onthult Star Wars-spektakel, met een dynamische lichtshow, interactieve activiteiten voor fans, prominent bezoek en nog veel meer

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Het Empire State Building (ESB) onthulde vandaag, in samenwerking met Disney Consumer Products en Lucasfilm, een Star Wars -spektakel voor fans in New York City, geïnspireerd op de kwade personages uit her verhaal, met een dynamische lichtshow, interactieve activiteiten voor bezoekers, ontmoetingen met personages en deelname van acteur Hayden Christensen in een lichtonstekingsceremonie in de ochtend. Fans die het ESB deze maand bezoeken, krijgen de gelegenheid om helemaal op te gaan in het Star Wars-universum met de mogelijkheid om foto’s te nemen en een keuze te maken uit een reeks nieuwe Star Wars-consumentenproducten. Een en ander is te bewonderen tot en met 29 april.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240321614925/nl/

The Empire State Building Unveils Star Wars-Themed Takeover with a Dynamic Light Show, Interactive Fan Experiences, Celebrity Visit, and More (Photo: Business Wire)

The Empire State Building Unveils Star Wars-Themed Takeover with a Dynamic Light Show, Interactive Fan Experiences, Celebrity Visit, and More (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MEDIA:
Empire State Realty Trust
Brock Talbot

347-804-7863

btalbot@esrtreit.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr