12:29 uur 17-06-2024

Spektakel in New York: de 270-feet grote draak Vhagar is te zien op de Empire State Building, gewikkeld rond de mast van het gebouw – een primeur in samenwerking met Max

De enorme draak vormt het feestelijke sluitstuk van de zeven dagen lange overname van het observatiedek door ‘House of the Dragon’

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Er is een 270-feet grote draak geland in het centrum van New York City, bovenop de iconische Empire State Building (ESB). In samenwerking met Max heeft de ESB toegestaan dat de draak Vhagar zich rond de mast heeft gewikkeld, ter gelegenheid van de feestelijke afsluiting van de zeven dagen lange overname van het observatiedek door ‘House of the Dragon’.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240616433925/nl/

Empire State Building Debuts 270-Foot Vhagar the Dragon Coiled Around the Building’s Mast, in Partnership with Max (Photo: Business Wire)

Empire State Building Debuts 270-Foot Vhagar the Dragon Coiled Around the Building’s Mast, in Partnership with Max (Photo: Business Wire)

Het beste uitzicht op Vhagar hebt u in Manhattan, ten zuiden van de ESB. En vanaf de ESB zelf is er een unieke gelegenheid om selfies te maken met de draak, speurend naar prooi met haar enorme kop uitgestoken aan de zuidkant van het observatiedek op de 86e verdieping van de ESB.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MEDIA:

Empire State Realty Trust
Brock Talbot

347-804-7863

btalbot@esrtreit.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr